Aadesh - håndknyttet

* Påkrevde felt

Availability: På lager

Butikkpris: kr 11 640,00

Pris: kr 8 730,00

Salgspris: kr 5 820,00

+ gratis frakt

Beskrivelse

Detaljer

Ingenting kan erstatte eller måle seg med et håndknyttet teppe. Bare den aller beste og varige ullen blir brukt til disse teppene, og dette er farget i en dyp, nydelig blåfarge. Teppet har et virkelig unikt og detaljert design.

Dette vakre teppet ble håndlaget av sin navnesøster, og er oppkalt etter henne. Aadesh er en av våre talentfulle håndverkere, og hun bruker sin lange erfaring og ferdigheter innen teppemaking for å lage de vakre teppene våre. Som du ser, er det virkelig et ekte kunstverk.

Som alle våre håndverkere mottar Aadesh en rettferdig lønn, og arbeider under gode forhold. Vi brenner for at våre håndverkere fortjener det samme som deg, nemlig det aller beste. Du kommer raskt til å legge merke til fliden som er lagt inn i å skape dette vakre teppet.

Også tilgjengelig: Aadesh - håndtuftet teppe

Type:Håndknyttede orientalske tepper
Materiale:Ull & bambus silke
Bakside:100% Bomull
Produksjon:Håndlaget
Produksjonstid:Ca 12 uker
Opprinnelse: India
Høyde: 1cm
Spørsmål?:[email protected]

Om håndknyttede orientalske tepper

Om moderne, orientalske tepper

Orientalske tepper har i hundrevis av år blitt anerkjent for deres vakre utseende og at de varer utrolig lenge. Siden antikken har orientalske tepper blitt sett på som kjære og dyrebare eiendeler. Det er ikke mange ting en kan eie som kan si det samme!
Mer: