• OM OSS
  • HJELP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • IDÉER
Om Sukhi

Sukhi betyr ‘lykkelig’ på nepalsk.

Hva gjør oss lykkelige? Å kunne tilby håndlagde tepper av beste kvalitet. Å videreføre eldgamle tradisjoner innen håndverk, og å behandle håndverkere med verdighet og respekt.

about-sukhi

Du bidrar med din del

Når du velger et teppe fra Sukhi støtter du opp under disse verdiene, og vi vet at du vil få et smil om munnen når teppet ditt dukker opp på døra.

Lykkelig håndverk

Vi hjelper håndverkere jorda rundt å ivareta deres tradisjoner. Gjennom sitt håndverk får de uttrykt sin mening og historie, og vi erkjenner at dette er kunst.

Her hos Sukhi kommer vi aldri til å godta bruk av maskiner, og vi tror med hånden på hjertet at tradisjoner må bli ivaretatte og satt pris på. Det er viktig for oss å preservere kunsten som er teppelaging.

Lykkelige arbeidsforhold

Sukhi sine håndverkere får rettferdig lønn. Vi er stolte av våre håndverkere, og behandler dem godt. Dette hjelper dem med å briljere.

Har du noen gang lurt på hvor navnene til våre tepper kommer fra? De er oppkalt etter håndverkerne selv!

Lykkelig avskjed til mellommannen

Vi jobber direkte med de som lager hvert enkelt teppe. Som et resultat av dette kan vi tilby deg lavere priser. Vi har ingen lager eller varehus, ingen fysiske butikker, og ingen mellommenn du trenger å tenke på. Bare vakre, håndlagde tepper.

Til slutt er det dette som utgjør forskjellen.

about-sukhi-nepal

Vi elsker å høre fra deg!

Vi tar alltid imot spørsmål og tilbakemeldinger fra deg. Har du et spørsmål om et teppe? Ønsker du et skreddersydd teppe? Eller lurer du på noe helt tilfeldig?

Spør i vei! Vi svarer så fort vi kan.

Med beste hilsen,
Alle oss hos Sukhi