Akbar - håndtuftet

* Påkrevde felt

Availability: På lager

Butikkpris: kr 5 044,00

Pris: kr 3 783,00

Salgspris: kr 2 522,00

+ gratis frakt

Beskrivelse

Detaljer

Disse teppene er laget med kjærlighet. Du ser dette med bare et blikk på Akbar-teppet. Teppet har nydelige farger som kan minne om jord og ild, og det vil lyse opp ethvert rom.

Teppet vil bringe en elegant atmosfære inn i hjemmet ditt, og passer foran peisen som på kontoret. Uansett hvor du velger å plassere teppet vil det passe inn, og matche stilen din perfekt.

Teppet er laget av den beste ullen vi kan få tak i, og er hentet fra New Zealand. Dette er helt spesielt for tepper som er tuftet for hånd. Vi bruker aldri maskiner, og dette sørger for at alle våre tepper er helt spesielle.

Dette teppet er en fryd for øyet. Ønsk det velkommen i hjemmet ditt. Du vil raskt forstå hva som gjør teppet så enestående. Laget av de beste håndverkere for hånd. Håndverkerne får god lønn og arbeider under gode forhold. Dette er med på å gjøre teppene så vakre.

Også tilgjengelig: Akbar - håndknyttet teppe

Type:Håndtuftede orientalske tepper
Materiale:Ull & bambus silke
Bakside:100% Bomull
Produksjon:Håndlaget
Produksjonstid:Ca 8 uker
Opprinnelse: India
Høyde: 1cm
Spørsmål?:[email protected]gs.com

Om håndknyttede orientalske tepper

Om moderne, orientalske tepper

Orientalske tepper har i hundrevis av år blitt anerkjent for deres vakre utseende og at de varer utrolig lenge. Siden antikken har orientalske tepper blitt sett på som kjære og dyrebare eiendeler. Det er ikke mange ting en kan eie som kan si det samme!
Mer: