Anshart - håndknyttet

* Påkrevde felt

Availability: På lager

Butikkpris: kr 11 640,00

Pris: kr 8 730,00

Salgspris: kr 5 820,00

+ gratis frakt

Beskrivelse

Detaljer

Er du virkelig ute etter et teppe som er helt spesielt trenger du ikke lete lenger. Bare ta en kikk på dette håndknyttede teppet og du vil forstå hvorfor.

De flotte gule fargene i dette teppet skaper et livlig spill mot den dype, svarte bakgrunnen. Resultatet er et teppe som fortjener oppmerksomhet og som kan forvandle hvilket som helst rom i hjemmet ditt.

Å lage et håndknyttet teppe er en prosess som tar lang tid og krever svært mye konsentrasjon. Våre håndverkere arbeider flittig, og knyter teppet for hånd. De arbeider med den beste ull vi kan få tak i til dem, og de skaper på denne måten mer enn bare et teppe - de skaper et kunstverk! Du vil ikke angre på at du investerer i et Anshart-teppe, og familien vil kunne nyte dette enestående teppet i lang, lang tid.

Også tilgjengelig: Anshart - håndtuftet teppe

Type:Håndknyttede orientalske tepper
Materiale:Ull & bambus silke
Bakside:100% Bomull
Produksjon:Håndlaget
Produksjonstid:Ca 12 uker
Opprinnelse: India
Høyde: 1cm
Spørsmål?:[email protected]

Om håndknyttede orientalske tepper

Om moderne, orientalske tepper

Orientalske tepper har i hundrevis av år blitt anerkjent for deres vakre utseende og at de varer utrolig lenge. Siden antikken har orientalske tepper blitt sett på som kjære og dyrebare eiendeler. Det er ikke mange ting en kan eie som kan si det samme!
Mer: