Bimala

* Påkrevde felt

Availability: På lager

Butikkpris: kr 5 116,80

Pris: kr 3 837,60

Salgspris: kr 2 558,40

+ gratis frakt

Beskrivelse

Detaljer

Det flotte blå Bimala-teppet er virkelig et slående teppe. Om du har et rom som trenger litt ekstra farge, eller bare mer liv generelt er dette teppet for deg. Om du vil sørge for en ekstra koselig atmosfære i hjemmet er dette også teppet for deg.

Her hos Sukhi tror vi på luksuriøse og unike produkt. Et slikt teppe skal være en sann glede å røre og kjenne på. Å gå barføtt på dette ullteppet vil være som en helt ny verden for deg, og du vil fort skjønne hva vi snakker om.

Alle Sukhi-tepper er Fair Trade, og vi er stolte over at våre håndverkere får rettferdig lønn og svært gode arbeidsforhold. Vi vil at håndverkerne skal være lykkelige og produktive, og disse to faktorene går hånd i hånd. På denne måten kan håndverkerne våre virkelig ivareta tradisjonelle teknikker for teppemaking.

Type:Chunky ulltepper
Materiale:100% Ull
Produksjon:Håndlaget
Produksjonstid:Ca 4 uker
Opprinnelse: Nepal
Høyde: 2-3cm
Spørsmål?:[email protected]

Om chunky ulltepper

Om våre ‘chunky’ ulltepper og strikkede ulltepper

Ser du etter noe skikkelig koselig og mykt? Da kommer du til å like våre chunky og strikkede ulltepper. De er laget av verdens fineste og mykeste ull fra New Zealand. En av grunnene til at strikkede ulltepper har blitt så populære er at de er litt uvanlige, og folk elsker tepper og ting som skiller seg ut. Disse teppene er laget ved hjelp av en tradisjonell og gammel teknikk, som bidrar til disse koselige og gode teppene. Vi i Sukhi mener at disse teppene er skikkelige hyggetepper!
Mer: