Bina

* Påkrevde felt

Availability: På lager

Butikkpris: kr 5 116,80

Pris: kr 3 837,60

Salgspris: kr 2 558,40

+ gratis frakt

Beskrivelse

Detaljer

Dette teppet er et elegant, lyst teppe, som vil passe inn i alle rom i hjemmet ditt. Dette chunky ullteppet sprer varme og glede, og passer i gangen, på soverommet, eller i stua.

Den nøytrale fargen på dette teppet betyr noe helt spesielt, nemlig at det passer inn overalt. Uansett hvilken stil du har innredet med. Så lenge du er ute etter en varm og god atmosfære i hjemmet er dette riktig teppe for deg.

Interiørdesignere elsker Sukhi, med mange gode grunner. Myke og koselige ulltepper som dette er svært spesielle. Våre håndverkere har full tro på deres arbeid og kvaliteten de leverer. Et teppe som Bina er en uerstattelig investering for hjemmet eller kontoret ditt.

Type:Chunky ulltepper
Materiale:100% Ull
Produksjon:Håndlaget
Produksjonstid:Ca 4 uker
Opprinnelse: Nepal
Høyde: 2-3cm
Spørsmål?:[email protected]

Om chunky ulltepper

Om våre ‘chunky’ ulltepper og strikkede ulltepper

Ser du etter noe skikkelig koselig og mykt? Da kommer du til å like våre chunky og strikkede ulltepper. De er laget av verdens fineste og mykeste ull fra New Zealand. En av grunnene til at strikkede ulltepper har blitt så populære er at de er litt uvanlige, og folk elsker tepper og ting som skiller seg ut. Disse teppene er laget ved hjelp av en tradisjonell og gammel teknikk, som bidrar til disse koselige og gode teppene. Vi i Sukhi mener at disse teppene er skikkelige hyggetepper!
Mer: