Bishnu

* Påkrevde felt

Availability: På lager

Butikkpris: kr 5 116,80

Pris: kr 3 837,60

Salgspris: kr 2 558,40

+ gratis frakt

Beskrivelse

Detaljer

Sukhi tror ikke på gjennomsnittlig. Og det er ingenting gjennomsnittlig med vårt Bishnu-teppe!

Dette teppet har en nydelig og beroligende farge. Men selv om fargen er avslappende er det chunky ullstrikket mer dristig. Dette er den perfekte balansen i et ullteppe.

Sukhi sine tepper er av den beste kvaliteten. Vi har verdens mest erfarne og talentfulle håndverkere. Vi leter land og strand rundt etter den mykeste og mest luksuriøse ulla. Vi godtar bare det beste av det beste.

Til sammen påvirker dette den fantastiske kvaliteten på våre tepper, og det er noe av det som gjør våre chunky ulltepper så myke. Du kan få de levert rett på døra. De er så velgjorte og gjennomførte at de vil overgå forventningene dine.

Type:Chunky ulltepper
Materiale:100% Ull
Produksjon:Håndlaget
Produksjonstid:Ca 4 uker
Opprinnelse: Nepal
Høyde: 2-3cm
Spørsmål?:[email protected]

Om chunky ulltepper

Om våre ‘chunky’ ulltepper og strikkede ulltepper

Ser du etter noe skikkelig koselig og mykt? Da kommer du til å like våre chunky og strikkede ulltepper. De er laget av verdens fineste og mykeste ull fra New Zealand. En av grunnene til at strikkede ulltepper har blitt så populære er at de er litt uvanlige, og folk elsker tepper og ting som skiller seg ut. Disse teppene er laget ved hjelp av en tradisjonell og gammel teknikk, som bidrar til disse koselige og gode teppene. Vi i Sukhi mener at disse teppene er skikkelige hyggetepper!
Mer: