• OM OSS
 • HJELP
 • Konto
 • Ønskeliste
 • KURV
 • IDÉER
Blog
 1. Sukhi.co.no takker for seg

  I flere år har vi nå holdt på med å introdusere håndlagde autentiske tepper til det norske markedet. Vi har vært veldig fornøyd med interessen det finnes her i landet for de ulike teppekolleksjonene våre fra India, Nepal, Tyrkia og Marokko. Nå er tiden derimot inne å takke for seg - i hvert fall når det gjelder Sukhi.co.no sine sosiale medier og bloggen.

  Filosofien bak Sukhi

  Sukhi betyr ‘lykkelig’ på nepalsk. Hva gjør oss lykkelige? Å kunne tilby håndlagde tepper av beste kvalitet. Å videreføre eldgamle tradisjoner innen håndverk, og å behandle håndverkere med verdighet og respekt. Når du velger et teppe fra Sukhi støtter du opp under disse verdiene, og vi vet at du vil få et smil om munnen når teppet ditt dukker opp på døra.

  kjøpe-autentiske-håndlagde-indiske-steintepper


  Vi hjelper håndverkere jorda rundt å ivareta deres tradisjoner. Gjennom sitt håndverk får de uttrykt sin mening og historie, og vi erkjenner at dette er kunst. Her hos Sukhi kommer vi aldri til å godta bruk av maskiner, og vi tror med hånden på hjertet at tradisjoner må bli ivaretatte og satt pris på. Det er viktig for oss å preservere kunsten som er teppelaging.

  Vi jobber direkte med de som lager hvert enkelt teppe. Som et resultat av dette kan vi tilby deg lavere priser. Vi har ingen lager eller varehus, ingen fysiske butikker, og ingen mellommenn du trenger å tenke på. Bare vakre, håndlagde tepper.

  Til slutt er det dette som utgjør forskjellen.

  Hvordan å følge videre med Sukhi

  Vi kommer til å fortsette å ivareta teppetradisjoner i de ulike landene vi jobber i og vil også kunne fortsette å tilby deg håndlagde tepper i Norge gjennom nettsiden www.sukhi.co.no. Vi kommer derimot å ta en lengre pause på sosiale medier men det betyr ikke at du ikke kan følge og støtte oss videre! autentiske-håndlagde-tepper-av-beste-kvalitet

  Kom og ha en titt på hovedkanalen av Sukhi på Instagram, Facebook og Pinterest. Her publiseres det informasjon om teppene, samt interiørinspirasjon fortløpende og vi tror at du ville like innholdet.

  Til slutt vil vi bare takker deg som har følgt og støttet oss her hos Sukhi.co.no de siste årene. Det har vært en glede å kunne spre ideen bak Sukhi i Norge og vi håper at du vil fortsette å støtte oss og arbeidet vårt!

  Takk for at du er en del av Sukhi-familien! 

  Read more »
 2. Pantone-fargen 2019 og hvordan du styler den

  Hvert år finns det en ny Pantone-farge. I fjor var det ultrafiolett men i år, så er det “living coral” (livlig korall) - et flott laksrosa som sprer gleden av sommeren og ferie. Det er en farge som er ganske kraftig og dermed kan der være litt vanskelig å style den men i dette blogginnlegget skal vi vise deg hvordan du kan få det til!

  Hvorfor laksrosa?

  Årets Pantone-farge er en sjarmerende nyanse av et dypt oransje-rosa som gjenspeiler varmen, næringen og beskyttelsen av korallrev til sjølivet. Pantone sier at årets utvalg symboliserer et behov for optimisme og glede i oftest tøffe tider, samt et behov for autentiske opplevelser i en verden som i økende grad domineres av digital teknologi og sosiale medier.

  moderne-orientalske-tepper-i-pantone-fargen

  Fargen formidler også hvor viktig det er å respektere og bevare naturen og naturressursene. Korallrev er en viktig del av det globale miljøet, både for å beskytte og pleie maritime økosystemer, og hjelper blant annet med vannfiltrering og livreproduksjon til sjøs. Med klimaendringen og andre miljøtrusler, så føles denne fargen og dens tilknytning til naturen ekstra viktig i år, spesielt når du tenker på at det finnes mange arter av koraller som er truet.

  Tepper som passer til Pantone-fargen

  Laksrosa er ikke en farge som egner seg til å pynte hele huset siden det er så kraftig. Derfor egner det seg best å sette aksenter rundt huset, for eksempel i form av et autentisk håndlagt teppe fra India. I vår nye kolleksjon av orientalske håndknyttede of håndtuftede tepper finner du flere i en oransje-rosa farge som ligner veldig årets Pantone-fargen.  

  Ta for eksempel en titt på Akiludin-teppet som er et håndknyttet teppe av 100% bomull, laget av våre dyktige håndverkere i India. Dette er en teppe som passer hvor som helst i huset ditt - enten på barnerommet eller ditt eget soverom.

  kjøpe-håndlaget-autentisk-teppe-i-norge

  2019 handler som sagt ikke kun om kraftige farger. Det er lov å bruke slike farger forsiktig og det er tross alt viktig å ha en balanse i huset. For mye farge kan fort virker rotet mens den tiden der hvit-grå var så populær ser ut til å forsvinne snart. Uansett hvordan du styler hjemmet ditt, til slutt er derimot kun en ting viktig: hva du liker!

  Hva synes du om årets Pantone-farge?

  PS: Sjekk ut Pinterest, Instagram og Facebook for mer teppeinspirasjon!

  Read more »
 3. Pressemelding - Sukhi tilbyr nå etiske orientalske tepper for den modern kunden

  Sukhi-logo

  Sukhi tilbyr nå etiske orientalske tepper for den modern kunden

  Gjennom å jobbe direkte med teppeprodusentene og ved å bruke naturlige materialer, så hjelper Sukhi med å bevare et av menneskets beste og eldste kunstverk.

  16/01/2019 – Nettbutikken Sukhi annonserte idag at deres moderne orientalske teppekolleksjon er nå tilgjengelig på www.sukhi.co.no. Med slagordet «naturlig, etisk, nydelig», så er et av målene til Sukhi å bevare en eldgammel og funksjonell kunstform av håndlagde tepper av både håndknyttede og håndtuftede orientalske tepper. I en tid med masseproduserte tepper, så tar Sukhi en litt annen retning ved å jobbe direkte med håndverkere fra India, Marokko, Nepal og Tyrkia.

  håndknyttede-og-håndtuftede-orientalske-tepper

  Sukhi medgrunnlegger og tekstildesigner Nasia Burnet forklarte: “Håndknyttede orientalske tepper er generelt sett på som vakreste teppene i verden. Vi jobbet i flere år for å utvikle et fantastisk utvalg av fullstendig nye design, mens man samtidig har vedlikeholdt den klassiske teknikken og skjønnheten av tradisjonelle håndknyttede tepper. Du kan si at vi har tatt et klassisk produkt og gitt det en moderne vri".

  Å-lage-håndknyttede-og-håndtuftede-tepper

  Siden hvert teppe er skreddersydd til hver kunde, så tilbyr Sukhi et høyt nivå av tilpasning når det kommer til størrelse, kvalitet, farger og design. For de som søker et nydelig orientalsk teppe for en lavere pris, så tilbyr Sukhi muligheten av håndtuftede orientalske tepper i de samme stilene og designene.

  Forskjellen-mellom-håndknyttede-og-håndtuftede-tepper

  Sukhi-tepper fokuserer også på å bruke naturlige fargestoffer og materialer, slik som ekte ull og bambussilke enn silke som er tatt fra silkeormer. Sluttresultatet er vakre tepper som omfavner naturen og streber etter å beskutte den naturlige skjønnheten og helsen til planeten.

  Håndknyttet-Vijay-teppet-som-ble-plassert-i-et-rom-ved-hjelp-av-Sukhi’s-nye-3D-visualiseringsverktøy

  Image: Håndknyttet Vijay-teppet som ble plassert i et rom ved hjelp av Sukhi’s nye 3D visualiseringsverktøy

  Sukhi-håndverkere tjener gjennomsnittlig overlegent enn den regionale lønnen, noe som tilsvarer 2 til 3 ganger mer enn den regionale lønnen. Sluttresultatet av Sukhi’s etiske tilnærming til teppelaging, er at håndverkerne nyter en mye høyere levestandard og en rekke andre viktige fordeler, slik som muligheten til å holde barna deres i skolen og jobbe hjemmefra.

  Medgrunnlegger-Nasia-Burnet

  Image: Medgrunnlegger Nasia Burnet

  Målet vårt er å bringe autentiske og etisk hentede tepper til kunder og designere verden rundt,sier Nasia Burnet

  Om Sukhi – «Naturlig, etisk, nydelig»

  På nepalsk så betyr Sukhi glad. Sukhi ønsker å gjøre mennesker glade: håndverkerne som lager teppene våre, deres familier, kundene og deres familier. Personer som kjøper Sukhi-tepper vet at de mottar fantastiske håndlagde tepper og at de kjøper direkte fra personen som lagde det. Besøk www.sukhi.co.no for mer informasjon.

  Sukhi-team

  Read more »
 4. Årets interiørtrender 2019

  Året har begynt og det finnes allerede nye trender innenfor interiørdesign som du burde vite om! Vet du for eksempel hvilket mønster som er mest populær i 2019? Eller hvilket pynt kommer til å bli brukt mest? Vi skal snakke om alle interiørtrender som vi synes du burde kjenne i det nye året i dette blogginnlegget!

  Mønstre og materialer

  Denne innredningen har eksistert i en stund, men i det kommende året ser vi imidlertid blomstermønstre i et nytt lys. Dekoratører forventer å finne overdrevne proporsjoner og kontrasterende farger som brukes til dette tidløse mønstret.

  årets-trender-innenfor-interiørdesign-2019

  Bilde lånt fra @helmihytti

  I 2019 vil vi også se mer naturlige materialer som stein, kobber, betong og granitt. Disse elementene vil bidra til å gi en organisk og rolig atmosfære til hjemmet ditt mens det reflekterer naturen og friluftslivet utenfor døren. Denne trenden passer også perfekt til håndlagde flettede ull-og filttepper som du kan finne her hos Sukhi.

  Farger

  Rose-gull var en av de mest brukte dekor trender i 2018, men i 2019 forventer vi å se mindre rose-gull og mer kobber, sammen med en blanding av andre metaller. Med de røde og oransje tonene passer kobber også perfekt til årets interiørtrend om å bruke jordnære farger og materialer.

  Selv om dempede farger kan hjelpe deg med å unngå at et rom føles overveldende, tror designere at 2019 blir et år hvor sterkere farger er foretrukket. Rikere fargetoner i hele hjemmet ditt kan være en flott kontrast til ellers mer nøytrale møbler og vegger.

  tepper-som-passer-til-svart-hvit-trenden

  Bilde lånt fra @landlig_funkis

  2019 derimot er ikke bare året av sterke og uvanlige farger! Det virkelig tidløse designtrenden svart og hvit vil også være populær i 2019. Kontrasten mellom svart og hvit gir en følelse av balanse i hjemmet ditt og vi er veldig stolt over å tilby mange håndlagde tepper i svart/hvit som passer perfekt til denne trenden!

  Hva synes du om årets interiørtrender? Følger du trender i det hele tatt eller innreder du etter eget ønske?

  PS: Sjekk ut Pinterest, Instagram og Facebook for mer teppeinspirasjon! 

  Read more »
 5. Jul og nyttår i Sukhi-familien

  Som du kanskje vet så har vi et veldig tilknyttet forhold til hverande i Sukhi-teamet. Ja, vi er fordelt rundt hele verden – fra Norge til Nepal, India, Marokko og Tyrkia – men det betyr ikke at vi ikke har noe i felles! Vi hos Sukhi gjør vårt beste for at håndverkere jorden rundt kan ivareta deres tradisjoner. Men tradisjoner finns ikke bare i teppelaging, men også når det gjelder å feire jul og nyttår.

  I dette innlegget ønsker vi derfor å ta deg med på en liten tur rundt jorden for å lære mer om hvordan Sukhi håndverkere feirer for tiden!

  Juleferiring under palmetrær

  I India og Nepal finnes det mange kristne, men jul er bare en liten del av den lokale kulturen siden kristne bare utgjør 2,5% av befolkningen i India og 2 millioner mennesker i Nepal! De fleste kristne i India bor i Mumbai og Goa og julen feires der på en veldig lik måte som i Norge. Folk går på midnattstjeneste i kirken og spiser mye god mat, for eksempel kylling eller kalkun, og pudding til dessert.

  røde-tepper-til-jul

  I Nepal feires jul ikke på 24. desember men på 25. desember. Folk er veldig opptatt med å handle gaver der, lage mat til familien sin, og går til kirken på julaften. Også julepynt er veldig viktig i begge landene men det er kanskje ikke helt så tradisjonell som vi er vant til i Norge.

  Juletrær finnes det nemlig ikke i India men folk pynter palmetrær!

  Gaver til nyttår

  Nyttårsfeiringen i Marokko og Tyrkia er veldig lik feiringen i Norge. Folk feirer den 31. desember med å tilbringe tid med familien og vennene sine, og med å spise god mat. Mange marokkanere lager nyttårsforsett for å bli en bedre person i det nye året, mens andre gir gaver til sine nære og kjære. handlagde-autentiske-steintepper

  Å gi gaver til familien og vennene sine er også en vanlig nyttårstradisjon i Tyrkia. Dessuten er det mange som er overtroiske i Tyrkia og derfor er det mange som, for eksempel, har på seg røde underbukser, siden dette skal føre til lykke i det nye året.

  En annen overtro er å strø salt ved inngangen til huset ved midnatt som også skal føre til mye lykke.

  Et Sukhi-Nyttår

  Som du sikkert vet betyr Sukhi “lykkelig” på nepalsk men hva er det som gjør oss lykkelige? Å kunne tilby håndlagde tepper av beste kvalitet! Å videreføre eldgamle tradisjoner innen håndverk, og å behandle håndverkere med verdighet og respekt. Dette skal vi også få til i 2019 og vi er veldig glad for at du er en del av Sukhi-familien vår!

  PS: Sjekk ut PinterestInstagram og Facebook for mer teppeinspirasjon!

  Read more »
 6. Juledekorasjon som ikke er rød og klassisk

  Juletiden har begynt og nå er det straks på tide å pynte hjemmet til jul! Vet du allerede hva du skal gjøre? Skal du bruke den samme dekorasjonen som du har brukt i åresvis fordi det er elegant og tidløs? Eller har du kanskje lyst å til gjøre noe helt annerledes i år?

  Uansett hva planene dine er, så håper vi å kunne inspirere deg litt med disse fine eksemplene av modern juledekorasjon som ikke er rød!

  Lyse farger – enkelt men elegant

  Det går an å bruke gul (eller beige) dekorasjon helt uten rød! Det finnes ikke mange som tør, men gul i seg selv er en veldig fin og festlig farge som kan enkelt forvandle hjemmet ditt til et juleparadis – og passer også ganske godt til Nyttårsaften!

  unik-handlagd-mønsterteppe

  Bilde lånt fra @feinundfabelhaft

  Du liker kanskje ikke gul men synes at sølv er litt mer stilig? Hvorfor ikke dekorere juletreet med sølve kuler da? I kombinasjon med hvitt, virker sølv utrolig elegant. Dessuten er sølv-dekorasjon veldig tidløs så du kan bruke det i mange år fremover.

  Hvit er en veldig fin farge å bruke helt utenom andre også. Dessverre finns det ikke snø på julaften i hele landet så det kan være morsomt med hvit juledekorasjon, slik at vi kan i det minste føle litt at det faktisk er vinter. Hvit juledekorasjon er akuratt som gul og sølv – veldig elegant, enkel og tidløs og passer til ethver hjem!

  Heldigvis har vi også mange hvite tepper tilgjengelig som passer til dekorasjonen, som du kan enkelt finne i nettbutikken vår!

  Regnbuefarger – modig og modern

  fargerike-handlagte-ullkuletepper Bilde lånt fra @lavendelblog

  Liker du alle farger og kan du aldri bestemme deg hva som er din favoritt? Vet du, det går bra! Det går nemlig an å dekorere hjemmet sitt i alle farger til jul – fordi, hvis vi kan ikke ha det litt gøy i juletiden, når skal man ha det gøy ellers da?!

  En annen alternative hvis du liker kraftige farger men vil helst ikke bruke regnbuefarger, er lilla. Det er ikke alle som liker lilla juledekorasjon - noen synes det blir for mye, for fargerik, og mest av alt, det er ikke tradisjonelt. Heldigvis trenger det ikke å være tradisjonelt heller. Det går bra å være litt modig og prøve noe nytt. Lilla kan være en veldig elegant farge også!

  Uansett om du liker lilla eller regnbuefargene bedre, så har vi et Sukhi-teppe som passer til ethver smak. Ta for eksempel en titt på dette autentisk handknyttet patchworkteppe i lilla eller dette fargerike ullkuleteppe som passer også perfekt til barnerommet!

  PS: Sjekk ut PinterestInstagram og Facebook for mer teppeinspirasjon!

  Read more »
 7. Interiørdesign til vinteren som ikke bare varer til jul

  Med begynnelsen av desember har vinteren allerede begynt i mange plasser i lander og for mange av oss er hjemmet hvor vi tilbringer mesteparten av vår tid nå. Det er her vi søker tilflukt etter å ha vært ute i kulden og det er her der varmt kakao og kjeks blir spist foran peisen.

  Vinteren i Norge varer ganske lenge og derfor er det ekstra viktig å innrede hjemmet sitt på en koselig måte om vinteren – ikke bare til jul! Her er noen tips for å skape det perfekte, koselige hjemmet der du har lyst til å tilbringe resten av vinteren.

  Tepper

  Hvem elsker ikke et teppe å vikle rundt seg når det fryser ute? Vel, det er ingen grunn til å begrense deg til bare en. Jo flere, jo bedre - spesielt om vinteren.

  flettede-ullteppe-gulvteppe-vinter

  Bilde lånt fra @graziaventrella5

  Gardiner

  Gardiner er ikke bare viktig for å få litt privatsliv når det er mørkt ute. De gir også et ekstra isolasjonslag for å holde hjemmet ditt varmt, samt en ekstra mulighet til å tilpasse rommet ditt til perfeksjon. Tenk på en fargede gardine som lyser opp kjedelige dager. Vinterinnredning i hvit gir derimot plassen en innbydende følelse.

  Peis

  Hvis du har et oven, gjør det til ditt fokuspunkt i rommet. Ingen kommer til å klage på å være nær en fantastisk peis, særlig i juletiden! Ellers kan du sørge for å ha det så koselig som mulig på sofaen med masse tepper og puter, så at alle i familien har det varmt og komfortabel.

  Gulvtepper

  Et kaldt gulv er ikke særlig komfortabelt om vinteren, ikke sant? Hvorfor ikke bruke et gulvteppe av naturlig ull da? Vi foreslår en nydelig hvit filtteppe, som passer perfekt til landskapet ute, men noe som helst farge kan lyse opp hjemmet ditt om vinteren! Velg et teppe som legger til varme og tekstur, så du får varme føtter og flott innredning!

  ullkulebrikker-hjemmeinnredning-kjøkken

  Bilde lånt fra @carolineinterior

  Godteri

  Det finns ikke noe bedre enn å sitte seg ned med en varm kopp kaffe eller varm kakao mens du også varmer deg opp med et teppe! Hvis du lager varm sjokolade, prøv å gjør det ekstra godt med litt peppermynte, sjokoladebiter eller marshmallows. Også er det alltid godt med kaker, brownies eller noen nybakte varer på kjøkkenbordet. Ikke bare vil de smake godt, men de vil fylle hjemmet ditt med fantastiske dufter.

  PS: Sjekk ut PinterestInstagram og Facebook for mer teppeinspirasjon!

  Read more »
 8. Filttepper som du aldri har sett før

  Det er høst og alt vi ønsker å gjøre for tiden er å være inne i varmen og ha det koselig. Å ligge foran peisen etter en spasertur i kulden eller å nyte en kopp kakao mens det blåser og regner ute. For å gjøre alt dette enda mer koselig, er det viktig å ha et koselig hjem – og hva er mer koselig enn flotte og komfortable filttepper?

  I dette blogginnlegget ønsker vi å presentere noen filttepper som du aldri har sett før!

  Runde, rektangle og skreddersydde filttepper

  Vi elsker disse vakre og lune teppene av utskåret filt. De er moderne og trendy. De er luksuriøse og originale. Filttepper gir friskhet og karakter til ethvert interiør, og den myke ullen er varm og innbydende.

  unike-fargerike-handlagde-filttepper

  Bilde lånt fra @smilingchic2

  Vi tilbyr et stort utvalg av farger, mønstre og stiler. Dyktige håndverkere gjør alt arbeidet for hånd. De bruker ukevis på å knytte hvert teppe. Hvert teppe er unikt, og det er mønstre og farger for enhver smak!

  Hvordan lager vi filttepper?

  Filting av ull, eller toving, er sannsynligvis verdens eldste tekstilteknikk. Filt er et tykt tekstil av dyrehår eller ull som er presset tett sammen så det filtrer seg til et svært kompakt og varmeisolerende stoff.

  De unike filtteppene våre blir håndknyttet i India av flak av filtet ren, ny ull fra New Zealand. Hvert teppe er laget av en kombinasjon av mange forskjellige flak. Arbeidet med å knytte disse teppene er møysommelig, og resultatet er vakkert og elegant.

  Først blir tusenvis av motiv skåret ut ved hjelp av spesielle skjæreverktøy. Vi bruker filt av 100% ull. En etter en blir de utskårne motivene plassert på veven og knyttet rundt renningstråder og en metallstang. Så blir de strukket stramt. Prosessen blir gjentatt om og om igjen, til tusenvis av små filtbiter er knyttet sammen. Hvert utskåret filtteppe har minst 3000 til 4000 motiver! Sluttproduktet er et teppe som gir varme og vitalitet til de fleste miljøer.

  stilig-unik-filtteppe-til-hjemmeinnredning

  Bilde lånt fra @annelekoti

  Ullen som brukes i disse teppene er nøye utvalgt av Sukhi. Vi sørger for at den er av aller beste kvalitet. Det gir teppene det spesielle utseendet, den deiligefølelsen og holdbarheten som kjennetegner Sukhi-tepper. Dessuten er teppene våre veldig miljøvennlige.

  Så nå er det opp til deg! Hvilket filtteppe hadde du valgt?

  PS: Sjekk ut PinterestInstagram og Facebook for mer teppeinspirasjon!

  Read more »
 9. Friluftslivet hjemme med Sukhi-tepper

  Evnen til å bringe naturen inn i hjemmet vårt er en ambisjon huseiere har håpt på å oppnå gjennom århundrene. I flere generasjoner elsket folk det naturlige og organiske som gjorde dem til å føle seg trygge. Du føler deg i fred, og spesielt i et rom med naturlig innredning, kan du jobbe så mye bedre. I de siste årene har naturen i hjemmet blitt mer og mer populært og vi prøver alle å bringe friluftslivet inn i vårt hjem. Bli inspirert av våre ideer!

  Tre, metall og Sukhi-tepper

  teppe-av-naturlige-materialer-og-farger

  Du har sikkert hørt om fordelene med å dekorere med naturlige materialer som marmor, tre, metaller og leire. Sjansen er at du allerede har spurt deg hva som kan betraktes som "naturlig". Bra, du er ikke alene med det. I interiørverdenen er "naturlig" et vidt begrep som omfatter alle fornybare ressurser som er høstet fra jorden til bruk. Indiske Sukhi-tepper er laget av ull og garn av høyeste kvalitet. I tillegg må teppet gjennomgå streng kvalitetskontroll før den sendes til deg. Derfor er vi ansett som den ledende leverandøren av håndvevde tepper fra India. Det er akkurat det vi vurderer som "naturlig".

  En drøm i hvitt og beige

  Som veldig naturlig anser vi også vår Aditya teppe. Fusjonen av farger er en kunst i seg selv. Aditya kombinerer hvit, beige og sjokoladebrun. Denne kombinasjonen er fortryllende. Det er designet og produsert i India. Dette spesielle, holdbare teppet vil ikke skuffe deg. koselig-håndvevet-ullteppe

  Bilde lånt fra @interieurdeco13

  I disse dager blir forbrukerne stadig mer oppmerksomme på kvaliteten av produktene. Produkter som er mindre behandlet, er bedre for deg og miljøet. Folk legger mer fokus på økologiske matvarer og begynne å bruke versjoner av husholdningsprodukter som er fri for kjemikalier, så hvorfor ikke også kjøpe økologiske tepper?

  Våre mønstrete ulltepper har naturlige og svært spesielle egenskaper. De er elastiske, motstandsdyktige og til og med flammehemmende. Dette betyr at ullen ikke brenner. Ull er også flott for isolering. Det holder våre kunder hyggelige og varme. Det er mykt og behagelig på huden. Alle elsker å holde ull i fingrene. Det er også fleksibelt og holdbart. Det tåler selv statisk elektrisitet.

  Så det er ikke rart at ull har blitt brukt i århundrer – og kommer til å bli brukt i flere århundrer til!

  PS: Sjekk ut PinterestInstagram og Facebook for mer teppeinspirasjon!

  Read more »
 10. Hvordan å lyse opp mørketiden

  Det er oktober og vi nærmer oss vinter- og mørketid. Noen synes at det er koselig å endelig kunne sitte i stuen foran peisen igjen og bare nyte livet, mens andre savner sommeren og solen. Det finnes derimot mye man kan gjøre for å opprettholde sommerfølelsen også på vinteren – eller, i det minste, for å lyse opp hverdagen med å innrede hjemmet med lyse farger.

  I dette blogginnlegget finner du forhåpenligvis noe inspirasjon!

  Skreddersy ditt eget teppe

  Vi liker utfordringer. Det er derfor vi tilbyr deg å lage et ullkuleteppe med mønster tilpasset dine spesielle ønsker og behov. Det betyr at du kan designe ditt eget, helt personlige og iøynefallende ullkuleteppe. Du kan velge fargene selv, og deretter kombinere dem med kreative mønstre.

  unik-hvit-ullkuleteppe-med-mønster

  Bilde lånt fra @veranicestthings

  På nettsiden vår har du også en mulighet for å prøve forskjellige tepper i rommet ditt. Ved å laste opp et bilde av stuen din og velge teppet du liker best, kan du se hvordan drømmeteppet hadde sett ut hos deg, og hvilken størrelse som passer best!

  Teppene våre blir først laget etter at de er bestilt. Derfor er det veldig enkelt å tilpasse dem. Fortell oss hvordan du vil ha teppet ditt. Vi lytter!

  Fargerike materialer

  For å virkelig lyse opp mørketiden, finnes det ikke noe bedre enn å bruke masse fine farger. Enten du foretrekker et hvitt hjem med noen få fargerike høydepunkter som et teppe eller pynt, eller du liker å innrede med masse farger på veggen, gulvet og som dekorasjon – alt er lov, særlig på høsten!

  Hos Sukhi kan du velge blant en rekke forskjellige tepper i mange forskjellige farger. Vi har ikke bare ullkuletepper men også fine multi-fargede ull-og filttepper fra India. Det finnes også selvfølgelig de fine patchworkteppene fra Tyrkia, som du kan få i oransje eller gult hvis du vil, og som passer perfekt til årstiden!

  multi-fargede-ullkuleteppe-til-gulvet

  Våre håndverkere fra Nepal trenger litt tid til å lage ditt unik teppe og gjøre dine villeste drømmer om et perfekt høsthjem til en realitet. Det er en ganske god grunn til å begynne å tenke på hvilke farger du vil se i hjemmet ditt så snart som mulig, og la oss gjøre vår jobb for å gjøre dem til virkelighet.

  PS: Sjekk ut PinterestInstagram og Facebook for mer teppeinspirasjon!

  Read more »
Posts loader