Vare 1 til 10 av totalt 51

per side
Side:
  1. 1
  2. 2

3 Dekorasjonstrender til høsten som du burde vite om

mandag 17. september 2018 10.23.17 Europe/Paris

Nå som at dagene blir kortere og været skikkelig grusomt, tilbringer vi mesteparten av dagen inne der det er varmt og koselig. Vi tenner stearinlys for å få litt ekstra lys og fyrer opp peisen for å få det ekstra varmt. Høsten er også den tiden vi begynner å fokusere litt på innredningen igjen. Etter en lang sommer på hytta, så legger vi nå merke til hva vi mangler i stua eller hvordan vi kan gjøre kjøkkenet litt koseligere.

I dette blogginnlegget ønsker vi derfor å vise deg 3 dekorasjonstrender som passer til ethvert hjem og er ikke bare trendy dette året, men også i mange år fremover!

Jordnære farger og materialer

Høsten er en bra tid for å begynne å innrede med materialer som vi har samlet ute. Det er bare å gå på en liten tur og samle inn fargerike blader, kastanjer eller kongler. Disse egnes perfekt som småpynt hvor som helst i hjemmet ditt!

teppeinspirasjon-til-mørketiden

Bilde lånt fra @eppusenkaapilla

Når det gjelder innredningen ellers, så passer det best med jordnære farger til høsten: brun, beige, mørkegrønn eller sennepsgul. Det er også kjekt å bruke naturlige materialer til for eksempel gardiner og tepper. Hos oss kan du finne hamptepper, men også ull- og filttepper i mange forskjellige høstfarger.

Håndlagde materialer

Høsten er en tid der vi går tilbake til røttene for å si det sånn, og fokuserer på det som har betydning for oss. I de gamle dagene var høsten den tiden der vi var opptatt av å høste inn og samle nok mat til å vare hele vinteren. Heldigvis er ikke det noe vi trenger å bekymre oss over i dag.

Men allikevel, så gir den mørke tiden anledning for oss til å tenke oss om og dra nytte av gamle tradisjoner. Gammel håndverkskunst blir feiret i hele verden i denne årstiden med ulike høstmarkeder. Håndlagde materialer er også viktig for oss hos Sukhi siden alle teppene våre blir håndlagt av flinke håndverkere som har mulighet til å jobbe hjemmefra.

steinteppe-i-jordfarger-til-høsten

Bilde lånt fra itsy-bits-and-pieces.blogspot.com

Vi respekterer tradisjoner og tidløs håndverkskunst. Derfor lager og selger vi kun originale tepper. Berber-teppene våre kommer rett fra Atlasfjellene i Marokko. De er oppkalt etter Beni Ourain-stammen som lager dem. Filtkuleteppene våre kommer rett fra Nepal.

Våg noe nytt

Sist men ikke minst, så er høsten en bra årstid til å våge noe nytt! Enten det er å bruke et teppe på kjøkkenet der du aldri har hatt tepper før eller å bruke en ny farge på veggen. Nå har du sjansen til å prøve noe nytt før juletiden kommer!

PS: Sjekk ut PinterestInstagram og Facebook for mer flotte bilder av teppeinspirasjon!

Posted in News By Vanessa

Hvordan velger man et teppe til badet?

fredag 31. august 2018 10.12.20 Europe/Paris

Ikke alle liker å ha et teppe på badet, men det er faktisk en trend nå for tiden å kaste de gamle bademattene og velge et flott teppe som gjør badet ekstra koselig! I dette blogginnlegget vil vi derfor gjerne vise deg hvordan du kan velge det perfekte teppet til badet ditt.

Hvorfor velge et teppe på badet

Du kjenner sikkert følelsen av en kald morgen midt på vinteren når du er nødt til å gå på det kalde badegulvet fordi du ikke har gulvvarme installert. En badematte kan hjelpe mot dette, men dessverre er disse ikke akkurat flotte.

ny-trend-til-baderomsdekorasjon

Bilde lånt fra @villapynten

Heldigvis har badene blitt mye mer moro å dekorere de siste årene. Det er nå ikke uvanlig å se friske potteplanter, ekte dusjgardiner av tekstil, kunstverk, og ja, selv ekte tepper i badet. Den fantastiske tingen er at det fins mange måter å tilpasse badet ditt uten å bruke en formue eller gjøre en komplett oppussing.

Å ha et teppe på badet er ikke bare praktisk, men det ser også fantastisk ut og bringer en unik stil og personlighet til rommet.

Hvordan velge drømmeteppet til badet

Når du oppdaterer badet ditt, vær ikke redd for å bruke ekte tepper på gulvet og heng innrammet kunst på veggene. Bruk en vanlig badematte ved siden av badekaret eller dusjen for å gå ut på - det "ekte" teppet kan være på gulvet foran vasken, hvor mindre vann kommer på det.

unike-tepper-til-badet

Bilde lånt fra @happy_habitat

Når det gjelder å velge selve teppet, skal du derimot fortsatt være litt obs på å velge et teppe som tåler litt vann. Selv om Beni Ourain-teppene fra Marokko er utrolig fine å se på, så egner disse seg lite til badet da disse teppene er ganske sensitive. Du kunne kanskje velge et steinteppe eller en av de flotte ullkuleteppene som du kan designe selv!

Begge to teppene er enkelt å rengjøre så at du ikke trenger å bekymre deg om ekstra kostnader eller ekstra tid som må brukes til rengjøring. Hvis du velger et steinteppe for eksempel, så kreves dette regelmessig støvsuging mens et ullkuleteppe kan rett og slett bare ristes og skal ikke bli støvsuget for ofte.

OBS: Ingen av teppene er derimot laget til å bli brukt på badet så vær litt ekstra obs på å unngå at teppene blir våte!

Uansett hva slags teppe du ender opp med på badet, så håper vi at du får mye glede av Sukhi-teppet ditt!

PS: Sjekk ut PinterestInstagram og Facebook for mer flotte bilder av teppene våre!

Posted in News By Vanessa

Skreddersy ditt eget unik teppe med Sukhi

fredag 17. august 2018 12.24.16 Europe/Paris

Hos Sukhi kan alle designe ett håndlagd teppe på nettet uansett hvilken stil du vil ha i hjemmet ditt. Bortsett fra det store utvalget av farger, kan du også velge mønstre, størrelse og form med et brukervennlig program og en forhåndsvisningsfunksjon.

Vår nettside er utstyrt med mange viktige funksjoner som gjør at du kan lage unike tepper på en enkel måte. Etter at du har valgt mønsteret du foretrekker og velger de mest passende fargekombinasjonene, vil du kunne se hvordan teppet ditt ser ut med forhåndsvisning av designverktøyet. På denne måten kan du alltid vite om du trenger å foreta ytterligere tilpassninger.

Hvorfor velge unike Sukhi-tepper

unike-tepper-forskjellige-farger-mønstre

Rund, rektangulær, liten, stor, ekstra stor, ull, Beni Ourain, ullkule eller filtteppe - du kan nå velge hva du liker. Dette betyr at du kan tilpasse ditt teppe til din innredningsstil på en unik måte uten ekstra gebyrer.

Sukhi gjør disse teppene av 100 prosent ren ull av overlegen kvalitet som importeres direkte fra New Zealand, under forsiktig og oppmerksom veiledning av eksperter. Videre velger vi naturlig farget lyse farger som er kjemikaliefrie, og er fullt beskyttet av et lag som ikke tillater smuss eller vann å trenge inn i fibrene. Barn vil også nyte den gode trøsten disse tilpassede tepper gir.

Egendefinerte ulltepper er myke og har en veldig ektsraordinær tekstur, noe som gjør dem gode for ethvert rom i hjemmet. De er også hyggelige å gå på eller til og med sitte på.

Hvordan å lage ditt drømmeteppe

Å designe ditt eget unike teppe er en spennende prosess, du vil velge et teppe som utfyller rommet. Dette inkluderer å velge ett eller flere av 65 fargevalg og 1 av de 9 forskjellige mønstrene.

hvit-gra-monstret-teppe-soverom

Bilde lånt fra @veranicestthings

Disse verktøyene lar deg lage et unikt og fargerikt teppe til ditt hjem. Du kan til og med lage mønstre med teppet ditt og innlemme lyse farger for å skape en interessant og attraktiv appell.

Designverktøyet som er tilgjengelig på Sukhi, vil gjøre det mulig for deg å oppdage den enorme gleden av å skape ditt eget tilpassede teppe i løpet av få minutter! Du trenger ikke å lete etter drømmeteppet ditt i din lokale butikk i flere timer, da du vil være i stand til å designe det selv på kortest tid.

PS: Sjekk ut PinterestInstagram og Facebook for mer flotte bilder av teppene våre!

Posted in News By Vanessa

Kunsten å lage et indisk teppe

fredag 3. august 2018 12.19.07 Europe/Paris

Sukhi tepper fra India er laget av ull av aller beste kvalitet, av håndverkere som absolutt elsker jobben sin. Det finns mange håndlagde ull- og filttepper å velge mellom hos Sukhi og i dag vil vi gjerne benytte oss anledningen om å fortelle deg litt mer om hva som er så spesiell med de indiske teppene.

Vårt team i India

Sukhis team i India består av kardere, spinnere og vevere. Sammen lager de teppene våre, helt for hånd. Håndverket deres er tuftet på gamle tradisjoner. De bruker de samme teknikkene som forfedrene deres har brukt i mange generasjoner.

autentiske-håndlagede-tepper-fra-india

Noe som skiller det indiske teamet vårt fra team i andre deler av verden, er at det er menn som lager teppene våre. Disse håndverkerne bor i Bikaner, i den nordvestlige delen av Rajasthan. I denne regionen er teppemaking er mannsdominert tradisjon. Disse talentfulle håndverkerne sikrer god håndverksmessig utførelse og gjør hvert eneste teppe helt spesielt.

Hvert teppe er et kunsthåndverk. Håndverkerne våre forteller oss at det betyr mye for dem at den håndverksmessige dyktigheten deres er anerkjent utover lokalsamfunnet. De er stolte over at teppene deres er etterspurt og har verdi for kunder over hele verden.

Ull- og filttepper fra India

Sukhi har syv forskjellige kolleksjoner av håndlagede ulltepper fra India og alle teppene lages på en annen måte. Alle teppene har derimot en ting i lag: de blir håndlaget av 100% New Zealand ull. Ull er veldokumentert for bruksegenskapene sine, som er utenom det vanlige.

håndlagede-indiske-ull-og-filttepper

En av de største fordelene med ull, er den store naturlige motstandskraften mot smuss, flekker og ild. Dessuten er ull tøyelig og sterk. Den er lett å spinne til garn og tar også lett til seg farge. Ull er fantastisk isolerende, og holder kundene våre gode og varme på føttene. Den er myk og behagelig.

Ull er et nydelig materiale, og teppet holder strukturen, pga. dens naturlige spenst, motstandsdyktighet mot statisk elektrisitet og fordi det er lett å vedlikeholde. Det er ikke rart at ull har vært brukt i tusenvis av år verden over. Den har blitt tovet og spunnet og presset og vevd inn i utallige tepper.

Produksjonen av et indisk teppe

Dyktige håndverkere gjør alt arbeidet for hånd. De bruker ukevis på å knytte hvert teppe. Hvert teppe er unikt, og det fins mønstre og farger for enhver smak! Alle teppene går gjennom en grundig kvalitetssjekk før de blir sendt til kunden. Sukhi er ansett som en ledende leverandør av håndvevde tepper fra India.

PS: Sjekk ut PinterestInstagram og Facebook for mer flotte bilder av ull-og filtteppene våre!

Posted in News By Vanessa

Marokkos farger

mandag 16. juli 2018 10.18.19 Europe/Paris

Beni Ourain tepper er veldig trendy i hjemmeinnredning i dag. De er laget i en tradisjonell marokkansk stil fra en av de fineste ullene på jorden. I dette blogginnlegget vil vi gi deg en smak av dette fargerike og utrolige landet!

autentiske-marokkanske-berber-tepperBerbernes land

Teamet vårt følte seg stolte over å ha muligheten til å møte disse fantastiske og hardt arbeidende kvinnene i de robuste midtre Atlasfjellene. De er Imazighen, som de foretrekker å bli kalt, som betyr "frie mennesker" eller "frie og edle menn". Berberne utgjør mer enn halvparten av Marokkos befolkning, men det er nylig at deres språk og kultur har blitt anerkjent. Da araberne ankom i Marokko i det 7. århundre, fant de et land bebodd av den voldsomme stammen Berbers som har bodd i Afrika i 4.000 år. Romerne kalte disse ville stammene "Barbari", et navn som siden har blitt forvandlet til "Berbers". Berberne ble satt til siden og språket deres ble forbudt å bli snakket og undervist i skolene. Men i dag er på en oppvåkning. Det sendes nå på radio og TV og begynner å bli studert i landets universiteter.

For landlige Imazighen-kvinner som jobber og tjener penger, er det utrolig hvordan jobben gjør dem trygge og sterke og hvordan det endrer deres status i familien og samfunnet. Hvert teppe du kjøper, påvirker positivt ikke bare en person - håndverkeren som håndterer den for deg - men også deres barn og utvidet familie.

Ull fra Atlas-fjellene

Beni-ourain-berber-ull-teppe

Vi besøkte også sauene: en eldgammel sau som gir fantastisk naturlig ull som gjør Beni Ourain-teppene så spesielle. De ble barbert i mars siden sommeren er så varm her, ofte over 40 grader Celsius. Hvert teppe tar mange vevere mange, mange dager. Over en periode på 12 uker er håndverkerne opptatt med å tråle ull og binde individuelle haugeknopper.

Produksjonen av ett Beni Ourain-teppe

Arbeidet som vi legger inn i hvert Berber-teppe er enorm. Sluttresultatet er et nydelig kunstverk. Det er et svært ettertraktet teppe. Ved første øyekast kan mønsteret se svart ut. Men faktisk så er det en veldig mørk brun farge. Den dype brune ullen er fra hodet til sauen. Beni Ourain-tepper er ansett som den mest prestisjefylte i hele Marokko. De er laget av det som anses å være blant de fineste ullene på jorden. Vi hos Sukhi er stolte av å være en del av denne tradisjonen.

PS: Sjekk ut PinterestInstagram og Facebook for mer flotte bilder av berber-teppene våre!

Posted in News By Vanessa

Hvordan velger man et teppe til barnerommet?

torsdag 21. juni 2018 09.39.14 Europe/Paris

Du vil legge til et teppe til barnerommet, men det er et vanskelig valg? Det er sant at valget av et teppe kan være vanskelig. Du må velge modell, farge, materiale, form eller til og med størrelsen. Når det er sagt, selv om oppgaven virker vanskelig så ikke gi opp! Fordi teppet er et viktig element i dekorasjonen av et rom, og det vil legge til et fint preg av stil til barnets rom. Husk at et teppe i et barnerom også kan brukes som lekematte.

lego-teppe-multi-farge-teppe-barn

Motstandsdyktig og lett å vedlikeholde

Når du kjøper et teppe, så er det viktig å ta deg tid for å gjøre det beste valget i henhold til bruken som vil bli gjort av det. For eksempel, må du finne et teppe som oppfyller kvalitets- og vedlikeholdskriteriene du leter etter. Sukhi-tepper er spesielt hyggelige og holdbare, barnet ditt vil ha det gøy på det - med bilene eller dukkene!

Når det gjelder vedlikehold, så vil støvsugeren være din gode venn! Faktisk så er støvsugeren den beste måten å fjerne smuler og støv. Når det er sagt, så er vårt råd om regelmessig bruk av støvsugeren på teppet avhengig av materialet. For eksempel, for våre tepper laget i Tyrkia, anbefaler vi bruk av støvsugeren noen ganger etter å ha ristet den. På den annen side vil ulltepper, det vil si våre indiske tepper, tåle slitasje bedre hvis de støvsuges regelmessig.

Et behagelig og myk teppe

Våre tepper er laget av naturlige fibre og ren ull. Teksturen deres er spesielt hyggelige og vi er sikre på at barna vil elske å bruke tiden på det! Enten rundt eller rektangel, så kan lekematten brukes til å avgrense barnets lekeområde.

runde-følte-rug-barna-lilla-svart

Vår tradisjonelle nepalske ullkuletepper er både estetiske og komfortable. En av våre mest populære stiler for barnas rom er vårt hvite ullkuleteppe.

Dette teppet vil forbløffe småbarn med sin myke og varme tekstur, og vil glede foreldrene med stabilitet og eleganse.

Sterke farger

Det er velkjent at barn elsker farger, hvorvidt de er stimulerende, lyse eller pastell. Ta gjerne et lyst eller pastellfarget teppe avhengig av stilen på barnerommet. Teppet vil legge til et snev av farger, stil og lysstyrke.

PS: Sjekk ut PinterestInstagram og Facebook for mer flotte bilder av ullkuleteppene våre!

Posted in News By Vanessa

Innredningsideer med mønstre

mandag 11. juni 2018 11.25.34 Europe/Paris

Mønstre kan forvandle et enkelt og kanskje litt kjedelig rom til en koselig plass der alle føler seg bra. Her hos Sukhi, så har vi ulike tepper med mønstre å velge mellom, og du kan til og med designe ditt eget teppe selv. I dette innlegget derimot, vil vi gjerne gjøre deg oppmerksom på berberteppene våre, siden Sukhi er de første som tilbyr runde berbertepper med mønstre og i forskjellige farger!

beni-ourain-tepper-skreddersydd

Kunsten av å lage et berberteppe

I fjor sommer ble Sukhi sine håndverkere i Marokko svært detaljert opplært i hvordan de skal lage runde berbertepper. Dette er noe svært få kan. Det er en sann innovasjon som nå lar Sukhi tilby runde Beni Ourain-tepper til sine kunder. De runde teppene kan også bli skreddersydd til enhver kundes farge- og mønsterpreferanser.

Å innrede med mønstre

Som designer finner vi det svært viktig at alle kan implementere sin egen interiørdesignstil ved hjelp av kvalitetsprodukter. Effekten av et rom som helhet er hovedsakelig bestemt av gulvbelegget. Av denne grunnen bør det få spesiell oppmerksomhet i interiørdesignet. Hvorvidt det er teppe-, flis- eller parkettgulvet som preger rommets karakter.

Tepper er en fin ide i hjemmet for å sette opp roligere områder som stuer eller soverom. Spesielt tepper i lyse farger kan gjøre et rom se mer romslig ut. Jo lettere teppe, desto mer vil det skinne.

lyse-berbertepper-fra-marokko

Ordet som best beskriver disse spesielle håndlagde teppene er eleganse. Det er garantert at dette betyr vakker dekorasjon, magi og gnister hvor det passer.

Mens noen rom ser bra ut med noen få farger, trenger andre et nøytralt utseende. Mønstret tepper gir rik, visuell kompleksitet og raffinement til rommet, men samtidig skape en beroligende og varm atmosfære.

Skreddersy ditt eget berberteppe på nett

Beni Ourain-tepper bringer luksus, komfort og varme til ethvert rom. De tradisjonelle berberteppene er lagd av ekte ull fra Atlasfjellene, og gir kunder et naturlig og behagelig teppe under føttene.

beni-ourain-tepper-runde

Sukhi sine nettsider tilbyr kunder muligheten til å designe og godkjenne sitt teppe ved å velge mellom fem forskjellige farger og fem forskjellige mønstre. Beni Ourain-teppene kan også bestilles med eller uten frynser, i hvilken som helst størrelse. Sukhi tilbyr berbertepper i nesten uendelige kombinasjoner – noe som er helt unikt.

Design ditt eget teppe med mønster og ta med et ekte stykke Marokko inn i hjemmet ditt!

PS: Sjekk ut PinterestInstagram og Facebook for mer flotte bilder av ullkuleteppene våre!

Posted in News By Vanessa

Derfor burde du rengjøre ullkuleteppet ditt regelmessig

mandag 28. mai 2018 09.16.57 Europe/Paris

Ullkuleteppene våre er av overlegen kvalitet, og vi vil gjerne holde de myke så lenge som mulig. Hos Sukhi er vi stolte av kvaliteten på teppene som våre håndverkere lager i Kathmandu, Nepal. Her er noen forslag på hvordan du kan ta vare på Sukhi-teppet ditt.

Våre ullkuletepper er laget av ull fra New Zealand av høyeste kvalitet og den er betraktet som en av de hviteste, reneste og mykeste ullene i verden.

Den utrolige fargeteknikken og kvaliteten på fargene som brukes, sørger for at teppet opprettholder de samme fargene som du forelsket deg i. Selv om teppet slites mye i hverdagen, så vil ikke fargene forsvinne.

hvordan-ta-vare-på-ullkuletepper

Bilde lånt fra: www.pastelowakropka.pl

Ullegenskaper du bør vite om

Ull er et naturlig materiale som gjør teppet biologisk nedbrytbart og mer miljøvennlig enn kjemisk fargete tepper laget av syntetiske materialer.

Ulltepper er naturlig motstandsyktig mot slitasje fordi ullfibrene er sterke og sikrer for at teppet ikke mister fasongen sin. Rengjøring av Sukhi sine ullkuletepper er ikke vanskelig på grunn av at det er dekket av et vokslignende materiale som sørger for at smuss og væske ikke trekker seg så langt inn i fibrene fordi det beskytter overflaten.

Ulltepper absorberer overdreven støy veldig bra og ikke minst, så er de myke og behagelige å gå på.

Generell pleie og vedlikehold av ullkuletepper

hvordan-rengjøre-ullkuleteppe

Bilde lånt fra: @bloesemblogs

Takket være den naturlige vokslignende beskyttelsen, så tar det lengre tid for smuss å trekke inn i teppet og lage merker i teppet. Bare bruk en våt klut og trykk forsiktig på det stedet som er skittent, dette er vanligvis nok for å bli kvitt flekkene.

Men forebygging er bedre enn å fikse problemer, så sørg for å ha det så ryddig og støvfritt som mulig i huset ditt. I tillegge så burde man ikke gå med skitne sko på teppene for å unngå flekker.

Hvis du støvsuger tepper så sørger du for at smuss og støv ikke får tid til å sette seg fast i fibrene. Vi anbefaler at du bruker en våt klut enn noe annet, da dette kan skade fibrene. Men å støvsuge er nok det beste, da det er den mest effektive måten å fjerne støv på som over tid kan gjøre fargene matte og det er lettere å fjerne hår fra kjæledyrene.

Dyp flekkbehandling

fargerik-ullkuleteppe-fra-nepal

Hvis tepper ditt blir skittent til tross for din beste innsats, fjern flekkene umiddelbart. Ikke gni flekkene utover med en våt klut, men dypp den på teppet for å bli kvitt flekken på best mulig måte. Du kan bruke eddik eller ammoniakkløsning for å fjerne kaffe, vin eller blodflekker. Leirflekker skal man vente med å fjerne til det har størknet for å deretter løsne med en smørkniv før man bruker støvsugeren.

En årlig dyp rensing av teppet vil sikre lang levetid og holde det mykt og lyst. Hvis du er i tvil, så er det alltid anbefalt å ringe tepperengjøringstjenester for best mulig hjelp.

PS: Sjekk ut Pinterest, Instagram og Facebook for mer flotte bilder av ullkuleteppene våre!

Posted in News By Vanessa

Et lite stykke India i Norge

fredag 11. mai 2018 10.09.16 Europe/Paris

India er et utrolig fargerikt land som er bebodd av mer enn 1 milliard mennesker. Her bor mange forskjellige folk som alle har sin egen kultur og sine egne tradisjoner, samt sitt eget språk og religion. Vi hos Sukhi er veldig stolte over å produsere noen av teppene våre i dette herlige landet og er glade for å kunne representere hvor variert India er som et land i teppekolleksjonen vår. Hvis du tar en titt på webshoppen vår, ser du at vi tilbyr mange forskjellige tepper fra India, for eksempel fargerike filttepper, steintepper eller flettede filttepper. Sistnevnte er ganske ny i kolleksjonen vår og vi tenkte det hadde vært fint å introdusere disse i dette blogginnlegg!

Flettede filttepper fra India

De flettede filtteppene våre, som er laget i India av 100 % ull, er helt spesielle. Filting av ull, eller toving, er sannsynligvis verdens eldste tekstilteknikk. Filt er et tykt tekstil av dyrehår eller ull som er presset tett sammen så det filtrer seg til et svært kompakt og varmeisolerende stoff. Filttepper gir friskhet og karakter til ethvert interiør, og den myke ullen er varm og innbydende.

hygge-følelsen-med-filtteppe

Bilde lånt fra: @evaevuxxy

De er håndknyttet i India av flak av filtet ren, ny ull fra New Zealand. Hvert teppe er laget av en kombinasjon av mange forskjellige flak. Arbeidet med å knytte disse teppene er møysommelig, og resultatet er vakkert og elegant. Ullen som brukes i disse teppene er nøye utvalgt av Sukhi. Vi sørger for at den er av aller beste kvalitet. Det gir teppene det spesielle utseendet, den deiligefølelsen og holdbarheten som kjennetegner Sukhi-tepper. Dessuten er teppene våre miljøvennlige.

India møter Norge

Sukhis flettede filttepper kommer i seks vakre farger som passer til ethvert rom. Kunsthåndverkerne våre farger dem for hånd. Og størrelsen kan tilpasses kundens ønske. Et flettet filtteppe er praktisk, men samtidig luksuriøst og gir deg den koselige hygge-følelsen som vi alle elsker så mye!

hvordan-å-style-et-flettet-filtteppe

Bilde lånt fra: @rohouseproud

Vet du hva det beste med kjøpet av et flettet filtteppe fra India er? Med hver kjøp støtter du Sukhis team av kardere, spinnere og vevere i India som lager teppene etter den gamle tradisjonen helt for hånd. Vi betaler håndverkerne som jobber for oss 2-3 ganger gjennomsnittlig lønn i regionen. Sammenlignet med lokale forhold har de derfor en relativt høy levestandard, kan forsørge familiene sine og betale skolegang for barna sine.

Takk for at du velger et Sukhi-teppe!

PS: Sjekk ut Pinterest, Instagram og Facebook for mer flotte bilder av filtteppene våre!

Posted in News By Vanessa

Inspirasjon til 17. mai

fredag 27. april 2018 15.01.42 Europe/Paris

Nå er det mai og 17.mai-feiringen er rett rundt hjørnet. Skal du invitere familien og vennene i år til brunsj eller kaffe og kake? Mangler du litt inspirasjon til hvordan du skal arrangere bordet? Og hvor mye pynt er egentlig for mye? Bare slapp av og ta en liten pause! I dette innlegget skal vi presentere for deg litt inspirasjon til 17. mai-borddekorasjonen og vise deg hva Sukhi-tepper har med dagen å gjøre!

Hvordan pynte bordet til 17. mai

Ja, vi elsker dette landet – og kanskje 17.mai-feiringen aller mest! Vi stryker bunaden og renser sølvsmykket. Vi tilbringer flere timer på kjøkkenet for å lage kransekake og stresser med at alt skal være perfekt til den store dagen!

17.mai-borddekorasjon

Bilde lånt fra: @budgetproof.nl

Men stresser vi kanskje litt for mye? Er ikke det enkle ofte det beste? Men hvordan skal du nå dekorere bordet til 17.mai-feiringen uten å bli skikkelig stresset og uten å bruke altfor mye pynt?

Vi ser svaret i teppene våre! Ja, det høres kanskje litt sprøtt ut men visste du at du kan få hvilket som helst Sukhi-teppe også som bordbrikke? Vi har et flertall av brikker å velge mellom: store brikker til kakeformen og mindre brikker til kaffekopper; brikker laget av ullkuler fra Nepal eller brikker laget av flettede- eller til og med steintepper fra India, brikker med eller uten mønster, og brikker i hundrevis av forskjellige farger!

Alle brikkene blir håndlaget av våre flotte håndverkere, akkurat som teppene våre, og du kan nesten være sikker på at det er ingen andre i familien som kommer å ha de samme brikkene på bordet!

Bordbrikker til mange anledninger

inspirasjon-til-17.mai-eller-konfirmasjonsbord

Bilde lånt fra: @home.of.a.citymom

Sukhi-bordbrikkene egner seg selvfølgelig ikke bare til 17.mai-feiringen og du trenger nok ikke å velge brikker med nasjonalmønsteret. Du kan også rett og slett velge enkle men ikke mindre elegante grå eller sort-hvite brikker som også egner seg til konfirmasjonsbordet eller til og med julebordet!

Uansett hvilke brikker du velger, så kan du være helt sikker på at disse er laget med mye kjærlighet og av det beste ullet som finnes! Sjekk ut vår kolleksjon av ullkulebrikker fra Nepal eller ta en titt på våre fine flettede tepper og brikker.

Til slutt så ønsker vi deg bare en helt fantastisk 17.mai-feiring med dine nære og kjære og en avslappet helg etterpå!

PS: Sjekk ut Pinterest, Instagram og Facebook for mer flotte bilder av brikkene våre.

Posted in News By Vanessa

Vare 1 til 10 av totalt 51

per side
Side:
  1. 1
  2. 2