Vare 1 til 10 av totalt 55

per side
Side:
  1. 1
  2. 2

Interiørdesign til vinteren som ikke bare varer til jul

fredag 9. november 2018 12.54.47 Europe/Paris

Med begynnelsen av desember har vinteren allerede begynt i mange plasser i lander og for mange av oss er hjemmet hvor vi tilbringer mesteparten av vår tid nå. Det er her vi søker tilflukt etter å ha vært ute i kulden og det er her der varmt kakao og kjeks blir spist foran peisen.

Vinteren i Norge varer ganske lenge og derfor er det ekstra viktig å innrede hjemmet sitt på en koselig måte om vinteren – ikke bare til jul! Her er noen tips for å skape det perfekte, koselige hjemmet der du har lyst til å tilbringe resten av vinteren.

Tepper

Hvem elsker ikke et teppe å vikle rundt seg når det fryser ute? Vel, det er ingen grunn til å begrense deg til bare en. Jo flere, jo bedre - spesielt om vinteren.

flettede-ullteppe-gulvteppe-vinter

Bilde lånt fra @graziaventrella5

Gardiner

Gardiner er ikke bare viktig for å få litt privatsliv når det er mørkt ute. De gir også et ekstra isolasjonslag for å holde hjemmet ditt varmt, samt en ekstra mulighet til å tilpasse rommet ditt til perfeksjon. Tenk på en fargede gardine som lyser opp kjedelige dager. Vinterinnredning i hvit gir derimot plassen en innbydende følelse.

Peis

Hvis du har et oven, gjør det til ditt fokuspunkt i rommet. Ingen kommer til å klage på å være nær en fantastisk peis, særlig i juletiden! Ellers kan du sørge for å ha det så koselig som mulig på sofaen med masse tepper og puter, så at alle i familien har det varmt og komfortabel.

Gulvtepper

Et kaldt gulv er ikke særlig komfortabelt om vinteren, ikke sant? Hvorfor ikke bruke et gulvteppe av naturlig ull da? Vi foreslår en nydelig hvit filtteppe, som passer perfekt til landskapet ute, men noe som helst farge kan lyse opp hjemmet ditt om vinteren! Velg et teppe som legger til varme og tekstur, så du får varme føtter og flott innredning!

ullkulebrikker-hjemmeinnredning-kjøkken

Bilde lånt fra @carolineinterior

Godteri

Det finns ikke noe bedre enn å sitte seg ned med en varm kopp kaffe eller varm kakao mens du også varmer deg opp med et teppe! Hvis du lager varm sjokolade, prøv å gjør det ekstra godt med litt peppermynte, sjokoladebiter eller marshmallows. Også er det alltid godt med kaker, brownies eller noen nybakte varer på kjøkkenbordet. Ikke bare vil de smake godt, men de vil fylle hjemmet ditt med fantastiske dufter.

PS: Sjekk ut PinterestInstagram og Facebook for mer teppeinspirasjon!

Posted in News By Vanessa

Filttepper som du aldri har sett før

mandag 29. oktober 2018 15.40.52 Europe/Paris

Det er høst og alt vi ønsker å gjøre for tiden er å være inne i varmen og ha det koselig. Å ligge foran peisen etter en spasertur i kulden eller å nyte en kopp kakao mens det blåser og regner ute. For å gjøre alt dette enda mer koselig, er det viktig å ha et koselig hjem – og hva er mer koselig enn flotte og komfortable filttepper?

I dette blogginnlegget ønsker vi å presentere noen filttepper som du aldri har sett før!

Runde, rektangle og skreddersydde filttepper

Vi elsker disse vakre og lune teppene av utskåret filt. De er moderne og trendy. De er luksuriøse og originale. Filttepper gir friskhet og karakter til ethvert interiør, og den myke ullen er varm og innbydende.

unike-fargerike-handlagde-filttepper

Bilde lånt fra @smilingchic2

Vi tilbyr et stort utvalg av farger, mønstre og stiler. Dyktige håndverkere gjør alt arbeidet for hånd. De bruker ukevis på å knytte hvert teppe. Hvert teppe er unikt, og det er mønstre og farger for enhver smak!

Hvordan lager vi filttepper?

Filting av ull, eller toving, er sannsynligvis verdens eldste tekstilteknikk. Filt er et tykt tekstil av dyrehår eller ull som er presset tett sammen så det filtrer seg til et svært kompakt og varmeisolerende stoff.

De unike filtteppene våre blir håndknyttet i India av flak av filtet ren, ny ull fra New Zealand. Hvert teppe er laget av en kombinasjon av mange forskjellige flak. Arbeidet med å knytte disse teppene er møysommelig, og resultatet er vakkert og elegant.

Først blir tusenvis av motiv skåret ut ved hjelp av spesielle skjæreverktøy. Vi bruker filt av 100% ull. En etter en blir de utskårne motivene plassert på veven og knyttet rundt renningstråder og en metallstang. Så blir de strukket stramt. Prosessen blir gjentatt om og om igjen, til tusenvis av små filtbiter er knyttet sammen. Hvert utskåret filtteppe har minst 3000 til 4000 motiver! Sluttproduktet er et teppe som gir varme og vitalitet til de fleste miljøer.

stilig-unik-filtteppe-til-hjemmeinnredning

Bilde lånt fra @annelekoti

Ullen som brukes i disse teppene er nøye utvalgt av Sukhi. Vi sørger for at den er av aller beste kvalitet. Det gir teppene det spesielle utseendet, den deiligefølelsen og holdbarheten som kjennetegner Sukhi-tepper. Dessuten er teppene våre veldig miljøvennlige.

Så nå er det opp til deg! Hvilket filtteppe hadde du valgt?

PS: Sjekk ut PinterestInstagram og Facebook for mer teppeinspirasjon!

Posted in News By Vanessa

Friluftslivet hjemme med Sukhi-tepper

fredag 12. oktober 2018 12.10.49 Europe/Paris

Evnen til å bringe naturen inn i hjemmet vårt er en ambisjon huseiere har håpt på å oppnå gjennom århundrene. I flere generasjoner elsket folk det naturlige og organiske som gjorde dem til å føle seg trygge. Du føler deg i fred, og spesielt i et rom med naturlig innredning, kan du jobbe så mye bedre. I de siste årene har naturen i hjemmet blitt mer og mer populært og vi prøver alle å bringe friluftslivet inn i vårt hjem. Bli inspirert av våre ideer!

Tre, metall og Sukhi-tepper

teppe-av-naturlige-materialer-og-farger

Du har sikkert hørt om fordelene med å dekorere med naturlige materialer som marmor, tre, metaller og leire. Sjansen er at du allerede har spurt deg hva som kan betraktes som "naturlig". Bra, du er ikke alene med det. I interiørverdenen er "naturlig" et vidt begrep som omfatter alle fornybare ressurser som er høstet fra jorden til bruk. Indiske Sukhi-tepper er laget av ull og garn av høyeste kvalitet. I tillegg må teppet gjennomgå streng kvalitetskontroll før den sendes til deg. Derfor er vi ansett som den ledende leverandøren av håndvevde tepper fra India. Det er akkurat det vi vurderer som "naturlig".

En drøm i hvitt og beige

Som veldig naturlig anser vi også vår Aditya teppe. Fusjonen av farger er en kunst i seg selv. Aditya kombinerer hvit, beige og sjokoladebrun. Denne kombinasjonen er fortryllende. Det er designet og produsert i India. Dette spesielle, holdbare teppet vil ikke skuffe deg.koselig-håndvevet-ullteppe

Bilde lånt fra @interieurdeco13

I disse dager blir forbrukerne stadig mer oppmerksomme på kvaliteten av produktene. Produkter som er mindre behandlet, er bedre for deg og miljøet. Folk legger mer fokus på økologiske matvarer og begynne å bruke versjoner av husholdningsprodukter som er fri for kjemikalier, så hvorfor ikke også kjøpe økologiske tepper?

Våre mønstrete ulltepper har naturlige og svært spesielle egenskaper. De er elastiske, motstandsdyktige og til og med flammehemmende. Dette betyr at ullen ikke brenner. Ull er også flott for isolering. Det holder våre kunder hyggelige og varme. Det er mykt og behagelig på huden. Alle elsker å holde ull i fingrene. Det er også fleksibelt og holdbart. Det tåler selv statisk elektrisitet.

Så det er ikke rart at ull har blitt brukt i århundrer – og kommer til å bli brukt i flere århundrer til!

PS: Sjekk ut PinterestInstagram og Facebook for mer teppeinspirasjon!

Posted in News By Vanessa

Hvordan å lyse opp mørketiden

fredag 28. september 2018 10.09.34 Europe/Paris

Det er oktober og vi nærmer oss vinter- og mørketid. Noen synes at det er koselig å endelig kunne sitte i stuen foran peisen igjen og bare nyte livet, mens andre savner sommeren og solen. Det finnes derimot mye man kan gjøre for å opprettholde sommerfølelsen også på vinteren – eller, i det minste, for å lyse opp hverdagen med å innrede hjemmet med lyse farger.

I dette blogginnlegget finner du forhåpenligvis noe inspirasjon!

Skreddersy ditt eget teppe

Vi liker utfordringer. Det er derfor vi tilbyr deg å lage et ullkuleteppe med mønster tilpasset dine spesielle ønsker og behov. Det betyr at du kan designe ditt eget, helt personlige og iøynefallende ullkuleteppe. Du kan velge fargene selv, og deretter kombinere dem med kreative mønstre.

unik-hvit-ullkuleteppe-med-mønster

Bilde lånt fra @veranicestthings

På nettsiden vår har du også en mulighet for å prøve forskjellige tepper i rommet ditt. Ved å laste opp et bilde av stuen din og velge teppet du liker best, kan du se hvordan drømmeteppet hadde sett ut hos deg, og hvilken størrelse som passer best!

Teppene våre blir først laget etter at de er bestilt. Derfor er det veldig enkelt å tilpasse dem. Fortell oss hvordan du vil ha teppet ditt. Vi lytter!

Fargerike materialer

For å virkelig lyse opp mørketiden, finnes det ikke noe bedre enn å bruke masse fine farger. Enten du foretrekker et hvitt hjem med noen få fargerike høydepunkter som et teppe eller pynt, eller du liker å innrede med masse farger på veggen, gulvet og som dekorasjon – alt er lov, særlig på høsten!

Hos Sukhi kan du velge blant en rekke forskjellige tepper i mange forskjellige farger. Vi har ikke bare ullkuletepper men også fine multi-fargede ull-og filttepper fra India. Det finnes også selvfølgelig de fine patchworkteppene fra Tyrkia, som du kan få i oransje eller gult hvis du vil, og som passer perfekt til årstiden!

multi-fargede-ullkuleteppe-til-gulvet

Våre håndverkere fra Nepal trenger litt tid til å lage ditt unik teppe og gjøre dine villeste drømmer om et perfekt høsthjem til en realitet. Det er en ganske god grunn til å begynne å tenke på hvilke farger du vil se i hjemmet ditt så snart som mulig, og la oss gjøre vår jobb for å gjøre dem til virkelighet.

PS: Sjekk ut PinterestInstagram og Facebook for mer teppeinspirasjon!

Posted in News By Vanessa

3 Dekorasjonstrender til høsten som du burde vite om

mandag 17. september 2018 10.23.17 Europe/Paris

Nå som at dagene blir kortere og været skikkelig grusomt, tilbringer vi mesteparten av dagen inne der det er varmt og koselig. Vi tenner stearinlys for å få litt ekstra lys og fyrer opp peisen for å få det ekstra varmt. Høsten er også den tiden vi begynner å fokusere litt på innredningen igjen. Etter en lang sommer på hytta, så legger vi nå merke til hva vi mangler i stua eller hvordan vi kan gjøre kjøkkenet litt koseligere.

I dette blogginnlegget ønsker vi derfor å vise deg 3 dekorasjonstrender som passer til ethvert hjem og er ikke bare trendy dette året, men også i mange år fremover!

Jordnære farger og materialer

Høsten er en bra tid for å begynne å innrede med materialer som vi har samlet ute. Det er bare å gå på en liten tur og samle inn fargerike blader, kastanjer eller kongler. Disse egnes perfekt som småpynt hvor som helst i hjemmet ditt!

teppeinspirasjon-til-mørketiden

Bilde lånt fra @eppusenkaapilla

Når det gjelder innredningen ellers, så passer det best med jordnære farger til høsten: brun, beige, mørkegrønn eller sennepsgul. Det er også kjekt å bruke naturlige materialer til for eksempel gardiner og tepper. Hos oss kan du finne hamptepper, men også ull- og filttepper i mange forskjellige høstfarger.

Håndlagde materialer

Høsten er en tid der vi går tilbake til røttene for å si det sånn, og fokuserer på det som har betydning for oss. I de gamle dagene var høsten den tiden der vi var opptatt av å høste inn og samle nok mat til å vare hele vinteren. Heldigvis er ikke det noe vi trenger å bekymre oss over i dag.

Men allikevel, så gir den mørke tiden anledning for oss til å tenke oss om og dra nytte av gamle tradisjoner. Gammel håndverkskunst blir feiret i hele verden i denne årstiden med ulike høstmarkeder. Håndlagde materialer er også viktig for oss hos Sukhi siden alle teppene våre blir håndlagt av flinke håndverkere som har mulighet til å jobbe hjemmefra.

steinteppe-i-jordfarger-til-høsten

Bilde lånt fra itsy-bits-and-pieces.blogspot.com

Vi respekterer tradisjoner og tidløs håndverkskunst. Derfor lager og selger vi kun originale tepper. Berber-teppene våre kommer rett fra Atlasfjellene i Marokko. De er oppkalt etter Beni Ourain-stammen som lager dem. Filtkuleteppene våre kommer rett fra Nepal.

Våg noe nytt

Sist men ikke minst, så er høsten en bra årstid til å våge noe nytt! Enten det er å bruke et teppe på kjøkkenet der du aldri har hatt tepper før eller å bruke en ny farge på veggen. Nå har du sjansen til å prøve noe nytt før juletiden kommer!

PS: Sjekk ut PinterestInstagram og Facebook for mer flotte bilder av teppeinspirasjon!

Posted in News By Vanessa

Hvordan velger man et teppe til badet?

fredag 31. august 2018 10.12.20 Europe/Paris

Ikke alle liker å ha et teppe på badet, men det er faktisk en trend nå for tiden å kaste de gamle bademattene og velge et flott teppe som gjør badet ekstra koselig! I dette blogginnlegget vil vi derfor gjerne vise deg hvordan du kan velge det perfekte teppet til badet ditt.

Hvorfor velge et teppe på badet

Du kjenner sikkert følelsen av en kald morgen midt på vinteren når du er nødt til å gå på det kalde badegulvet fordi du ikke har gulvvarme installert. En badematte kan hjelpe mot dette, men dessverre er disse ikke akkurat flotte.

ny-trend-til-baderomsdekorasjon

Bilde lånt fra @villapynten

Heldigvis har badene blitt mye mer moro å dekorere de siste årene. Det er nå ikke uvanlig å se friske potteplanter, ekte dusjgardiner av tekstil, kunstverk, og ja, selv ekte tepper i badet. Den fantastiske tingen er at det fins mange måter å tilpasse badet ditt uten å bruke en formue eller gjøre en komplett oppussing.

Å ha et teppe på badet er ikke bare praktisk, men det ser også fantastisk ut og bringer en unik stil og personlighet til rommet.

Hvordan velge drømmeteppet til badet

Når du oppdaterer badet ditt, vær ikke redd for å bruke ekte tepper på gulvet og heng innrammet kunst på veggene. Bruk en vanlig badematte ved siden av badekaret eller dusjen for å gå ut på - det "ekte" teppet kan være på gulvet foran vasken, hvor mindre vann kommer på det.

unike-tepper-til-badet

Bilde lånt fra @happy_habitat

Når det gjelder å velge selve teppet, skal du derimot fortsatt være litt obs på å velge et teppe som tåler litt vann. Selv om Beni Ourain-teppene fra Marokko er utrolig fine å se på, så egner disse seg lite til badet da disse teppene er ganske sensitive. Du kunne kanskje velge et steinteppe eller en av de flotte ullkuleteppene som du kan designe selv!

Begge to teppene er enkelt å rengjøre så at du ikke trenger å bekymre deg om ekstra kostnader eller ekstra tid som må brukes til rengjøring. Hvis du velger et steinteppe for eksempel, så kreves dette regelmessig støvsuging mens et ullkuleteppe kan rett og slett bare ristes og skal ikke bli støvsuget for ofte.

OBS: Ingen av teppene er derimot laget til å bli brukt på badet så vær litt ekstra obs på å unngå at teppene blir våte!

Uansett hva slags teppe du ender opp med på badet, så håper vi at du får mye glede av Sukhi-teppet ditt!

PS: Sjekk ut PinterestInstagram og Facebook for mer flotte bilder av teppene våre!

Posted in News By Vanessa

Skreddersy ditt eget unik teppe med Sukhi

fredag 17. august 2018 12.24.16 Europe/Paris

Hos Sukhi kan alle designe ett håndlagd teppe på nettet uansett hvilken stil du vil ha i hjemmet ditt. Bortsett fra det store utvalget av farger, kan du også velge mønstre, størrelse og form med et brukervennlig program og en forhåndsvisningsfunksjon.

Vår nettside er utstyrt med mange viktige funksjoner som gjør at du kan lage unike tepper på en enkel måte. Etter at du har valgt mønsteret du foretrekker og velger de mest passende fargekombinasjonene, vil du kunne se hvordan teppet ditt ser ut med forhåndsvisning av designverktøyet. På denne måten kan du alltid vite om du trenger å foreta ytterligere tilpassninger.

Hvorfor velge unike Sukhi-tepper

unike-tepper-forskjellige-farger-mønstre

Rund, rektangulær, liten, stor, ekstra stor, ull, Beni Ourain, ullkule eller filtteppe - du kan nå velge hva du liker. Dette betyr at du kan tilpasse ditt teppe til din innredningsstil på en unik måte uten ekstra gebyrer.

Sukhi gjør disse teppene av 100 prosent ren ull av overlegen kvalitet som importeres direkte fra New Zealand, under forsiktig og oppmerksom veiledning av eksperter. Videre velger vi naturlig farget lyse farger som er kjemikaliefrie, og er fullt beskyttet av et lag som ikke tillater smuss eller vann å trenge inn i fibrene. Barn vil også nyte den gode trøsten disse tilpassede tepper gir.

Egendefinerte ulltepper er myke og har en veldig ektsraordinær tekstur, noe som gjør dem gode for ethvert rom i hjemmet. De er også hyggelige å gå på eller til og med sitte på.

Hvordan å lage ditt drømmeteppe

Å designe ditt eget unike teppe er en spennende prosess, du vil velge et teppe som utfyller rommet. Dette inkluderer å velge ett eller flere av 65 fargevalg og 1 av de 9 forskjellige mønstrene.

hvit-gra-monstret-teppe-soverom

Bilde lånt fra @veranicestthings

Disse verktøyene lar deg lage et unikt og fargerikt teppe til ditt hjem. Du kan til og med lage mønstre med teppet ditt og innlemme lyse farger for å skape en interessant og attraktiv appell.

Designverktøyet som er tilgjengelig på Sukhi, vil gjøre det mulig for deg å oppdage den enorme gleden av å skape ditt eget tilpassede teppe i løpet av få minutter! Du trenger ikke å lete etter drømmeteppet ditt i din lokale butikk i flere timer, da du vil være i stand til å designe det selv på kortest tid.

PS: Sjekk ut PinterestInstagram og Facebook for mer flotte bilder av teppene våre!

Posted in News By Vanessa

Kunsten å lage et indisk teppe

fredag 3. august 2018 12.19.07 Europe/Paris

Sukhi tepper fra India er laget av ull av aller beste kvalitet, av håndverkere som absolutt elsker jobben sin. Det finns mange håndlagde ull- og filttepper å velge mellom hos Sukhi og i dag vil vi gjerne benytte oss anledningen om å fortelle deg litt mer om hva som er så spesiell med de indiske teppene.

Vårt team i India

Sukhis team i India består av kardere, spinnere og vevere. Sammen lager de teppene våre, helt for hånd. Håndverket deres er tuftet på gamle tradisjoner. De bruker de samme teknikkene som forfedrene deres har brukt i mange generasjoner.

autentiske-håndlagede-tepper-fra-india

Noe som skiller det indiske teamet vårt fra team i andre deler av verden, er at det er menn som lager teppene våre. Disse håndverkerne bor i Bikaner, i den nordvestlige delen av Rajasthan. I denne regionen er teppemaking er mannsdominert tradisjon. Disse talentfulle håndverkerne sikrer god håndverksmessig utførelse og gjør hvert eneste teppe helt spesielt.

Hvert teppe er et kunsthåndverk. Håndverkerne våre forteller oss at det betyr mye for dem at den håndverksmessige dyktigheten deres er anerkjent utover lokalsamfunnet. De er stolte over at teppene deres er etterspurt og har verdi for kunder over hele verden.

Ull- og filttepper fra India

Sukhi har syv forskjellige kolleksjoner av håndlagede ulltepper fra India og alle teppene lages på en annen måte. Alle teppene har derimot en ting i lag: de blir håndlaget av 100% New Zealand ull. Ull er veldokumentert for bruksegenskapene sine, som er utenom det vanlige.

håndlagede-indiske-ull-og-filttepper

En av de største fordelene med ull, er den store naturlige motstandskraften mot smuss, flekker og ild. Dessuten er ull tøyelig og sterk. Den er lett å spinne til garn og tar også lett til seg farge. Ull er fantastisk isolerende, og holder kundene våre gode og varme på føttene. Den er myk og behagelig.

Ull er et nydelig materiale, og teppet holder strukturen, pga. dens naturlige spenst, motstandsdyktighet mot statisk elektrisitet og fordi det er lett å vedlikeholde. Det er ikke rart at ull har vært brukt i tusenvis av år verden over. Den har blitt tovet og spunnet og presset og vevd inn i utallige tepper.

Produksjonen av et indisk teppe

Dyktige håndverkere gjør alt arbeidet for hånd. De bruker ukevis på å knytte hvert teppe. Hvert teppe er unikt, og det fins mønstre og farger for enhver smak! Alle teppene går gjennom en grundig kvalitetssjekk før de blir sendt til kunden. Sukhi er ansett som en ledende leverandør av håndvevde tepper fra India.

PS: Sjekk ut PinterestInstagram og Facebook for mer flotte bilder av ull-og filtteppene våre!

Posted in News By Vanessa

Marokkos farger

mandag 16. juli 2018 10.18.19 Europe/Paris

Beni Ourain tepper er veldig trendy i hjemmeinnredning i dag. De er laget i en tradisjonell marokkansk stil fra en av de fineste ullene på jorden. I dette blogginnlegget vil vi gi deg en smak av dette fargerike og utrolige landet!

autentiske-marokkanske-berber-tepperBerbernes land

Teamet vårt følte seg stolte over å ha muligheten til å møte disse fantastiske og hardt arbeidende kvinnene i de robuste midtre Atlasfjellene. De er Imazighen, som de foretrekker å bli kalt, som betyr "frie mennesker" eller "frie og edle menn". Berberne utgjør mer enn halvparten av Marokkos befolkning, men det er nylig at deres språk og kultur har blitt anerkjent. Da araberne ankom i Marokko i det 7. århundre, fant de et land bebodd av den voldsomme stammen Berbers som har bodd i Afrika i 4.000 år. Romerne kalte disse ville stammene "Barbari", et navn som siden har blitt forvandlet til "Berbers". Berberne ble satt til siden og språket deres ble forbudt å bli snakket og undervist i skolene. Men i dag er på en oppvåkning. Det sendes nå på radio og TV og begynner å bli studert i landets universiteter.

For landlige Imazighen-kvinner som jobber og tjener penger, er det utrolig hvordan jobben gjør dem trygge og sterke og hvordan det endrer deres status i familien og samfunnet. Hvert teppe du kjøper, påvirker positivt ikke bare en person - håndverkeren som håndterer den for deg - men også deres barn og utvidet familie.

Ull fra Atlas-fjellene

Beni-ourain-berber-ull-teppe

Vi besøkte også sauene: en eldgammel sau som gir fantastisk naturlig ull som gjør Beni Ourain-teppene så spesielle. De ble barbert i mars siden sommeren er så varm her, ofte over 40 grader Celsius. Hvert teppe tar mange vevere mange, mange dager. Over en periode på 12 uker er håndverkerne opptatt med å tråle ull og binde individuelle haugeknopper.

Produksjonen av ett Beni Ourain-teppe

Arbeidet som vi legger inn i hvert Berber-teppe er enorm. Sluttresultatet er et nydelig kunstverk. Det er et svært ettertraktet teppe. Ved første øyekast kan mønsteret se svart ut. Men faktisk så er det en veldig mørk brun farge. Den dype brune ullen er fra hodet til sauen. Beni Ourain-tepper er ansett som den mest prestisjefylte i hele Marokko. De er laget av det som anses å være blant de fineste ullene på jorden. Vi hos Sukhi er stolte av å være en del av denne tradisjonen.

PS: Sjekk ut PinterestInstagram og Facebook for mer flotte bilder av berber-teppene våre!

Posted in News By Vanessa

Hvordan velger man et teppe til barnerommet?

torsdag 21. juni 2018 09.39.14 Europe/Paris

Du vil legge til et teppe til barnerommet, men det er et vanskelig valg? Det er sant at valget av et teppe kan være vanskelig. Du må velge modell, farge, materiale, form eller til og med størrelsen. Når det er sagt, selv om oppgaven virker vanskelig så ikke gi opp! Fordi teppet er et viktig element i dekorasjonen av et rom, og det vil legge til et fint preg av stil til barnets rom. Husk at et teppe i et barnerom også kan brukes som lekematte.

lego-teppe-multi-farge-teppe-barn

Motstandsdyktig og lett å vedlikeholde

Når du kjøper et teppe, så er det viktig å ta deg tid for å gjøre det beste valget i henhold til bruken som vil bli gjort av det. For eksempel, må du finne et teppe som oppfyller kvalitets- og vedlikeholdskriteriene du leter etter. Sukhi-tepper er spesielt hyggelige og holdbare, barnet ditt vil ha det gøy på det - med bilene eller dukkene!

Når det gjelder vedlikehold, så vil støvsugeren være din gode venn! Faktisk så er støvsugeren den beste måten å fjerne smuler og støv. Når det er sagt, så er vårt råd om regelmessig bruk av støvsugeren på teppet avhengig av materialet. For eksempel, for våre tepper laget i Tyrkia, anbefaler vi bruk av støvsugeren noen ganger etter å ha ristet den. På den annen side vil ulltepper, det vil si våre indiske tepper, tåle slitasje bedre hvis de støvsuges regelmessig.

Et behagelig og myk teppe

Våre tepper er laget av naturlige fibre og ren ull. Teksturen deres er spesielt hyggelige og vi er sikre på at barna vil elske å bruke tiden på det! Enten rundt eller rektangel, så kan lekematten brukes til å avgrense barnets lekeområde.

runde-følte-rug-barna-lilla-svart

Vår tradisjonelle nepalske ullkuletepper er både estetiske og komfortable. En av våre mest populære stiler for barnas rom er vårt hvite ullkuleteppe.

Dette teppet vil forbløffe småbarn med sin myke og varme tekstur, og vil glede foreldrene med stabilitet og eleganse.

Sterke farger

Det er velkjent at barn elsker farger, hvorvidt de er stimulerende, lyse eller pastell. Ta gjerne et lyst eller pastellfarget teppe avhengig av stilen på barnerommet. Teppet vil legge til et snev av farger, stil og lysstyrke.

PS: Sjekk ut PinterestInstagram og Facebook for mer flotte bilder av ullkuleteppene våre!

Posted in News By Vanessa

Vare 1 til 10 av totalt 55

per side
Side:
  1. 1
  2. 2