Vare 1 til 10 av totalt 36

per side
Side:
  1. 1
  2. 2

Sukhi-tepper og kjæledyr – Passer det sammen?

onsdag 7. februar 2018 10.51.26 Europe/Paris

Du har sett på nettsiden vår og forelsket deg i et Sukhi teppe – men du har en hund eller en katt og lurer på om det går an å kjøpe et helt nytt teppe uten at det blir ødelagt av kjæledyret ditt om en stund? Siden det er «hundens år» i den kinesiske kalenderen og «love your pet day» den 20. februar, forklarer vi i dette blogginnlegget hvorfor det er absolutt mulig å ha kjæledyr og et Sukhi teppe!

Fra den responsen som vi har fått fra våre kunder, så har vi oppdaget at ikke bare kundene våre elsker teppene våre, men også kjæledyrene deres.

Alle teppene våre er håndlagde av håndverkerne våre, noe som fører til at teppet er av høyere kvalitet og det gjennomgår en kvalitetssjekk før teppet blir sendt til deg, fordi vi ønsker at kvaliteten på teppet ditt skal være så høyt som mulig.

100% naturlig ull

All ull som brukes i teppene til Sukhi er 100% naturlige og kommer direkte fra friske sauer i New Zealand eller Marokko. Håndverkerne våre knyter ullen sammen på en sofistikert måte som gir et elegant resultat. Garnet er valgt av teamet vårt som skal bidra til at teppet får en fantastisk tekstur som kjæledyrene elsker. Man kan føle forskjellen på et masseprodusert teppe og et håndlagd teppe fra Sukhi.

håndlagt-teppe-og-kjæledyr

Et annet eksempel, er ullsløyfeteppene våre. De er utrolig myke på grunn av det høye nivået av lanolin og når det er ferdig kardet så blir det ujevnt, noe som gir det en naturlig følelse som andre tepper ikke gir. Dette arbeidet tar lang tid og krever mye arbeid, men resultatet snakker for seg selv. Ikke nok med at du får et fantastisk teppe som er varmt, mykt og helt naturlig, men du hjelper også håndverkerne våre og familien deres.

Et kunstverk som teppe

Det som er så flott med å kjøpe et teppe fra Sukhi, er at du får et flott teppe som varer utrolig lenge og som er et kunstverk i seg selv, særlig med tanke på at moten nå for tiden hele tiden byttes ut fortløpende. Du kan gi teppet ditt videre til dine egne barn, fordi det varer så lenge.

Og hvis teppet krever litt rengjøring etter tid, så er det ingen problem heller! Bare sjekk ut rengjøringsguiden vi har satt sammen og ditt Sukhi teppe kommer til å se helt nytt ut på kort tid.

Sjekk ut Pinterest, Instagram og Facebook for mer flotte bilder av teppene våre sammen med kjæledyrene til de fornøyde kundene våre.

Posted in News By Vanessa

Trender innenfor interiørdesign 2018

tirsdag 9. januar 2018 09.39.57 Europe/Paris

Året har begynt og det finnes allerede nye trender innenfor interiørdesign som du burde vite om! Visste du for eksempel, hvilken farge som er mest populær i 2018? Eller hvilket mønster som er det nye? Vi skal snakke om alle interiørtrender som vi synes du burde kjenne i det nye året i dette blogginnlegget!

Årets Pantone farge

Pantone fargen 2018 er ultrafiolett (blålilla)! Akkurat denne type farge er valgt fordi den er sterk og beskrives som «dramatisk, provoserende og tankevekkende, med egenskaper som inspirerer til fantasi og oppfinnsomhet».

Den er mer pyntet for det amerikanske markedet enn det skandinaviske fordi, på det amerikanske markedet ønsker de å motivere den amerikanske folkeånden med budskap som «Vær kreative, tiden er nå, få til endringer etc.».

ultrafiolett-teppe-pantone-farge-2018

Ultrafiolett passer derimot også til norske hjem hvis den brukes riktigt! Fargen er ikke en veggfarge, men en som passer til små møbler, og som skal være med på å gi interiøret det lille ekstra! Du kan til og med finne ultrafiolette håndlagede tepper her hos Sukhi!

Back to nature

Jordfarger og lyse farger helt generelt, er også etterspurt i 2018. Disse kombineres gjerne med møbler som er mye mørkere enn tidligere, slik som mahogni, mørk eik og møbler med valnøtt teksturer. I tillegg så er en ny trend at man bruker mye mer metall, da med farger og lys som er mye mørkere enn tidligere, slik som kobber- og nikkelfarger, som har tatt over for rose- og gullfarge.

Grønt er også av betydning i 2018 – nemlig i form av planter! Man bruker mye mer planter, særlig med mønster. Høres det rart ut? Et eksempel for planter med mønster er en plantevegg, som gir en fin farge, fersk C02 og man kan finne mange flotte planteoppsett å velge mellom. Dette kan også bare stå på golvet!

Svart og hvit mønstre blir også brukt oftere i 2018, for eksempel på sofa, puter, stoler og keramikk på gulvet. Dette mønstret gir en fersk og oppdatert vibbe for interiøret.

Tepper og brikker

På kjøkkenet så er det en ny trend med å bruke flettete brikker i forskjellige blå og grønne farger. Visste du at du kan få alle Sukhi tepper også som brikker? Vi har et stort utvalg av flettete brikker å velge mellom som alle blir håndlaget av våre flinke håndverkere i India, Nepal, Tyrkia og Marokko!

myke-håndlagte-ulltepper-til-hjemmet

En trend som ikke er ny men som også kommer til å ha betydning i 2018 er det danske «hygge»! Myke håndlagde ulltepper og runde Beni Ourain tepper kan bli brukt året rundt og gir hjemmet ditt et ekstra koselig følelse!

Hvilke trender skal du følge i 2018? Fortell oss gjerne på Instagram og følg oss på Pinterest og Facebook for mer inspirasjon til hjemmeinnredningen.

Posted in News By Vanessa

Et Sukhi år!

onsdag 27. desember 2017 12.08.54 Europe/Paris

Et Sukhi år!

Nå at julen er overstått og vi har feiret nyttårsaften, er det på tide å se tilbake på året som har gått og se frem til året som nettop har begynt. Sukhi har vært gjennom et utrolig år. Vi har lansert to nye kolleksjoner: Hygge-kolleksjonen fra India og runde/skreddersydde Beni Ourain-tepper fra Marokko.

koselige-ulltepper-til-våren

Den Indiske teppe-kolleksjonen har fått navnet etter den danske ‘hyggen’, ikke ulikt den norske ‘kos’ og er med på å øke gleden og hyggen som spres gjennom den nye kolleksjonen. I tillegg, så kommer de nye teppene i mange forskjellige farger, størrelser og design, som man selv kan velge. Dette vil øke ‘kosen’ enda mer!

Den nye kolleksjonen fra Marokko med runde og skreddersydde Beni Ourain-tepper, høres litt banalt ut, men det innebærer en helt ny måte å lage de tradisjonelle teppene på, noe som har krevd en del av håndverkerne våre. Vanligvis blir de tradisjonelle teppene laget firkantete med frynser, men nå kan Sukhi tilby runde, noe som gir en ny måte å dekorere hjemmet på.

I tillegg har vi publisert to videoer fra India og Marokko som viser hvordan Sukhi har vært med på å hjelpe livene til håndverkerne. Når du bestiller fra oss, så bestiller du direkte fra håndverkerne, med ingen mellommenn. Du får det ferdige produktet fra håndverkerne, og hvis du er fornøyd, så kan du ta kontakt direkte med den personen som laget teppet for å takke vedkommende.runde-Beni-Ourain-tepper

Det vi hos Sukhi har vært med på å hjelpe med, er å gi håndverkerne en rettferdig lønn og et bra arbeidsforhold siden håndverkerne våre kan jobbe hjemmefra, forsørge seg selv og la barna sine ta en utdanning. Alt dette øker livskvaliteten ikke bare for håndverkerne og deres nærmeste familie, men samfunnet rundt dem. Med andre ord, så er Sukhi med på å hjelpe samfunn med å forbedre livet sitt.

Men dette kunne ikke vært mulig uten kundene våre. Det er dere som bestiller de fantastiske teppene som disse fantastiske håndverkerne våre lager, og som videre sørger for at disse håndverkerne kan fortsette med det de elsker, også i 2018, nemlig å lage håndlagte tepper på den tradisjonelle måten.

Takk for at du er med og støtter Sukhi. Vi ønsker deg og dine kjære en fantastisk 2018 med mye glede!

Hva er dine planer til 2018? Fortell oss gjerne på Instagram og følg med på Facebook og Pinterest

Posted in News By Vanessa

Hvordan Sukhi-håndverkere feirer nyttår

mandag 18. desember 2017 10.46.00 Europe/Paris

Hvordan Sukhi håndverkerne feirer nyttår

Året er nesten over og vi nærmer oss 2018 med stormskritt. Vi lager planer om alt som skal endres i det nye året – vi ønsker å gå på tur oftere, tilbringe mer tid med familien, og bruke mindre penger på ting som vi egentlig ikke trenger. På nyttårsaften feirer vi hele natten, og når ferien er over og vi er tilbake på jobb og hverdagen, glemmer vi fort hva vi egentlig hadde planlagt for det nye året.

Men er det egentlig alle mennesker i hele verden som tilbringer nyttårsaften slik? Du visste kanskje at vi har flinke håndverkere i Marokko, Nepal, India og Tyrkia og at folk der allerede tilbringer julen litt annerledes enn vi gjør det, men hva med nyttår?

Vi har spurt våre ansatte om hvordan de bruker å feire nyttår i landet sitt!

Nyttårsfeiring i Nepal

nytt-år-nytt-teppe

I Nepal finns det 7 ulike nyttårsfeiringer som bestemmes av månesyklusen. En av feiringene er Navavarsha som blir feiret i den andre uken i april. Dagen tilbringes vanligvis med et besøk i et tempel for å ofre gaver til gudene. På Navavarsha er det også vanlig å gjennomføre idrettskamper for ungdom.

Nyttårsfeiring i India

I India finns det også mange forskellige nyttårsfeiringer, basert på folkegruppe og religion av befolkningen. For eksempel, folk som tilhører Sikh-religionen feirer nyttår i april og feiringen kalles for Baisakhi.

Også Tamil-folket feirer nyttår i april men feiringen kalles Puthandu. På denne dagen blir inngangene til huset lyst opp for å få bort mørket og alt som er ille.

Nyttårsfeiring i Marokko

Nyttårsfeiringen i Marokko er veldig lik feiringen i Norge. Folk feirer den 31. desember med å tilbringe tid med familien og vennene sine, og med å spise god mat. Mange marokkanere lager nyttårsforsett for å bli en bedre person i det nye året, mens andre gir gaver til sine nære og kjære.

fargerik-ullkule-teppe

Et bilde lånt fra JaimeesWelt

Nyttårsfeiring i Tyrkia

Å gi gaver til familien og vennene sine er også en vanlig nyttårstradisjon i Tyrkia. Dessuten er det mange som er overtroiske i Tyrkia og derfor er det mange som, for eksempel, har på seg røde underbukser, siden dette skal føre til lykke i det nye året.

En annen overtro er å strø salt ved inngangen til huset ved midnatt som også skal føre til mye lykke.

2018 hos Sukhi

I 2018 skal vi hos Sukhi jobbe videre med å sørge for at håndverkerne våre blir betalt høyere lønn enn det som er vanlig i landene sine, og at håndverkerne har det bra på jobben, slik at de kan gjøre det de ønsker: å videreføre den gamle håndverkstradisjonen og å spre glede med håndlagede tepper!

Hvordan feirer du nyttår? Fortell oss gjerne på Instagram og følg oss på Pinterest og Facebook for mer inspirasjon til hjemmeinnredningen.

Posted in News By Vanessa

Juletradisjoner hos Sukhi

fredag 1. desember 2017 13.40.16 Europe/Paris

Juletradisjoner hos Sukhi

Endelig er det desember og vi nærmer oss jul! Vi handler julegaver til våre nære og kjære, vurderer hva vi ønsker oss selv (kanskje står et håndlaget teppe på ønskelisten i år?), og vi er opptatt med å planlegge maten til julaften.

Har du noen gang lurt på hvordan andre land feirer jul? Som du kanskje vet, så produserer vi hos Sukhi teppene våre i 4 forskjellige land: Nepal, India, Marokko og Tyrkia. Hvordan feires julen der? Feires det i det hele tatt? Les videre for å finne ut!

Juletradisjoner i Nepal

I Nepal feires jul ikke på 24. desember men på 25. desember. Ikke alle mennesker i Nepal er kristen, bare omkring 2 millioner mennesker i Nepal er faktisk det, men de som er det, feirer jul på samme måte som vi gjør det. Folk er opptatt med å handle gaver, lage mat til familien sin, og går til kirken på julaften.

På selve julaften spises det for eksempel kylling eller kalkun, og pudding til dessert. Mange av våre ansatte feirer jul på denne måten og er like glad i helligdagene som vi er.

sukhi-teppe-som-julegave

Juletradisjoner i India

I India finnes det flere kristne, 25 millioner, men jul er bare en liten del av den indiske kulturen siden kristne bare utgjør 2,5% av befolkningen! De fleste kristne i India bor i Mumbai og Goa og julen feires der på en veldig lik måte som i Norge. Folk går på midnattstjeneste i kirken og spiser mye god mat.

Juletrær finnes det derimot ikke i India men folk pynter palmetrær!

Juletradisjoner i Marokko

De fleste mennesker i Marokko er muslimsk så julen feires ikke av lokalbefolkningen, men det finnes utlendinger og turister i de større byene som Marrakech eller Rabat, som feirer jul. Siden Marokko har vært en fransk koloni tidligere, så finnes det noe fransk julegodteri i butikkene og bakeriene der.

jul-i-marokko

Juletradisjoner i Tyrkia

På lik linje som Marokko, så er Tyrkia også et muslimsk land, men julen feires av mange turister som drar til Syden for å nyte været og varmen under den kalde og mørke norske vinteren.

Det finnes også noen kristne kirker i Istanbul, der julegudstjeneste avholdes på like måte som i Norge.

Jul hos Sukhi

Som du sikkert vet, så sørger vi hos Sukhi for at håndverkerne våre i disse landene har råd til å sende barna sine til skolen. Hvis du kjøper et Sukhi-teppe som julegave i år, støtter du håndverkerne våre, og for det vil vi bare si takk! God Jul!

Har du noen gang vært utenlands for å feire jul? Fortell oss gjerne på Instagram og følg oss på Pinterest og Facebook for mer inspirasjon til hjemmeinnredningen.

Posted in News By Vanessa

Sukhi moderniserer tradisjonelle Berber-tepper

tirsdag 28. november 2017 00.00.00 Europe/Paris

Sukhi

 Sukhi moderniserer tradisjonelle Berber-tepper

Bedriften med fokus på sosial verdiskapning er den første som tilbyr Beni Ourain-tepper i en unik variasjon av farger, mønstre og former. Kunder kan bruke Sukhi sine nettverktøy til å designe sine egne produkter. Hvert teppe er laget for hånd av kvinnelige håndverkere i Marokko. De er tilbudt rettferdige lønnsvilkår og gode arbeidsforhold.

Skreddersydd-beni-ourain-rosa 

Skreddersy ditt eget Berber-teppe på nett

Beni Ourain-tepper bringer luksus, komfort og varme til ethvert rom. De tradisjonelle Berber-teppene er lagd av ekte ull fra Atlasfjellene, og gir kunder et naturlig og behagelig teppe under føttene. Sukhi sine nettsider tilbyr kunder muligheten til å designe og godkjenne sitt teppe ved å velge mellom fem forskjellige farger og fem forskjellige mønster. Beni Ourain-teppene kan også bestilles med eller uten frynser, i hvilken som helst størrelse. Sukhi tilbyr Berber-tepper i nesten uendelige kombinasjoner – noe som er helt unikt.beni-ourain-tepper-skreddersydd-rosa-grått-brunt

stiftere-av-sukhi-nasia-burnet-wouter-durville

Stiftere av Sukhi

Sukhi er de første som tilbyr runde Beni Ourain-tepper

Denne sommeren ble Sukhi sine håndverkere i Marokko opplært svært detaljert i hvordan de skal lage runde Berber-tepper. Dette er noe svært få kan. Det er sann innovasjon som nå lar Sukhi tilby runde Beni Ourain-tepper til sine kunder. De runde teppene kan også bli skreddersydd til enhver kundes farge- og mønsterpreferanser.

beni-ourain-tepper-runde

Ny video viser sosial verdiskapning

Sukhi har nettopp publisert en vakker, ny video som viser hvor og hvordan våre håndverkere lager Beni Ourain-teppene. Tre håndverkere deler sine historier om hvordan Sukhi har forbedret livene deres og livene til deres familier.

Hvert teppe er laget for hånd av en kvinne i Marokko, som får opptil 2-3 ganger bedre betalt enn den gjennomsnittlige arbeideren i sin region. Håndverkere kan arbeide hjemmefra, forsørge seg selv, og la sine barn fullføre utdanning. Når en håndverker har fullført et teppe kan kunder finne hennes navn på merkelappen til teppet, og etterpå sende henne en mail for å takke for det vakre arbeidet.

 Om Sukhi

Håndlagde tepper direkte fra håndverkerne. Sukhi betyr glede på Nepalsk. Sukhi ønsker å gjøre mennesker glade: håndverkerne som lager våre tepper, deres familier, og våre kunder. Folk kjøper Sukhi-tepper i visshet om at de vil motta fantastiske håndlagde tepper, og at de kjøper direkte fra personen som lagde det. Sukhi bringer glede og kvalitet i håndlagde tepper til hjem over hele verden. Besøk www.sukhi.co.no for mer informasjon.

slik-lages-beni-ourain-tepper

Posted in News By Vanessa

Juledekorasjon – fra klassisk til moderne

tirsdag 21. november 2017 10.22.50 Europe/Paris

Juledekorasjon – fra klassisk til moderne

Juletiden er rett rundt hjørnet og det er på tide å dekorere hjemmet til jul! Vet du allerede hva du skal gjøre? Skal du bruke den samme dekorasjonen som du har brukt i åresvis fordi det er elegant og tidløs? Eller har du kanskje lyst å til gjøre noe nytt i år?

Uansett hva planene dine er, så håper vi å kunne inspirere deg litt med disse fine eksemplene av juledekorasjon – fra klassisk til modernt!

håndlaget-teppe-til-julegave

Rød – en klassiker

Rød har vært den mest populære fargen til juledekorasjonen i Norge i mange tiår. Det er en klassiker – ingenting sier juletiden bedre enn fargen rød på et grønt juletre. Men hvorfor ikke prøve noe nytt?

Sølv – elegant og enkelt

Hvorfor ikke dekorere juletreet med sølv kuler? I kombinasjon med hvitt, virker sølv utrolig elegant. Dessuten er sølv-dekorasjon veldig tidløs så du kan bruke det i mange år fremover.

Lilla – modig og moderne

modern-juledekorasjon-med-tepper

Det er ikke alle som liker lilla juledekorasjon. Noen synes det blir for mye, for fargerik, og mest av alt, det er ikke tradisjonelt. Heldigvis trenger det ikke å være tradisjonelt heller. Det går bra å være litt modig og prøve noe nytt. Lilla kan være en veldig elegant farge også – bare se hvor fint det kan se ut!

Hvit – det snør, det snør, bimmelibom

Det er ikke akkurat hvit jul hele landet rundt (hallo Vestlandet!) så det kan være morsomt med hvit juledekorasjon, slik at vi kan i det minste føle litt at det faktisk er vinter. Hvit juledekorasjon er akuratt som sølv – veldig elegant, enkel og tidløs og passer til ethver hjem!

Gul eller beige – enkelt men med stor effekt

Det går an å bruke gul (eller beige) dekorasjon uten rød! Det finnes ikke mange som tør, men gul i seg selv er en veldig fin og festlig farge som kan enkelt forvandle hjemmet ditt til et juleparadis!

juledekor-i-gul-og-hvitt

Tepper til jul

Uansett hva slags farge du velger på treet, så er det viktig at fargen på gulvet ikke krasjer! Heldigvis har vi mange håndlagede tepper i ulike farger å velge mellom så det er bare å ta en titt på nettsiden og velge ditt teppe til julegave!

Hva synes du om moderne juledekorasjon? Fortell oss gjerne på Instagram og følg oss på Pinterest og Facebook for mer inspirasjon til hjemmeinnredningen.

Posted in News By Vanessa

Minimalisme i hjemmet - hva det betyr og hvordan du enkelt kan oppnå det

tirsdag 7. november 2017 15.27.30 Europe/Paris

Minimalisme er en trend som lenge har inspirert oss. Rene former, konsistente fargekombinasjoner og ingen unødvendige ting og tang - minimalisme skaper den ultimate hygge-følelsen som ikke bare er populært i Skandinavia.

For å leve minimalistisk trenger du ikke å flytte til en liten leilighet og kaste alle dekorative gjenstander som du har akkumulert gjennom årene. Tvert imot, så kan en minimalistisk levestil også oppnås i noen få enkle trinn som vi ønsker å introdusere til deg i denne artikkelen!

tips-til-minimalistisk-bostil

Farger

Farger har stor innvirkning på vårt hjem. De kan få et rom til å bli større og lysere, men også mindre og mer kaotisk. Et fargerikt tapet og bruk av påfallende og/eller mange forskjellige farger på veggene kan raskt gjøre et rom ubehagelig. Derimot fokuserer et minimalistisk rom på lyse, diskrete farger som hvitt og grått.

Et teppe som hjertet av rommet

For å sette aksenter i et rom som ellers er litt kjedelig, kan du bruke et teppe. Våre Sukhi-tepper er tilgjengelige i mange forskjellige farger og mønstre, og de kan til og med lages etter individuelle spesifikasjoner. Et teppe som er strategisk plassert, for eksempel midt i et rom eller foran sengen, kan ofte være nok dekorasjon. Du trenger ikke alltid mye ting og tang for å bli komfortabel hjemme.

For eksempel, ta en titt på våre håndlagde filttepper fra Nepal. Disse er tilgjengelige som runde og rektangulære og kan tilpasses til dine ønsker. Så hvis du vil ha spesielle fargekombinasjoner eller mønstre, er dette et godt valg!

Eller kanskje et håndlaget patchwork-teppe passer bedre til stuen din? Våre patchwork-tepper er laget i Tyrkia og er tilgjengelige i forskjellige farger. Du kan ta en titt på disse her.

Moodboards

Farger, tepper, dekorasjon - hvordan kombinerer du alt slik at det ikke virker for rotete til slutt? Vårt tips er å jobbe med så kallede moodboards. Sett opp forskjellige pinplater på Pinterest og pin alt som inspirerer deg - fra bilder av strender, til Pantone fargepaletter eller inspirasjon fra interiøret. 

Når du har funnet ut hvilken vei du vil gå for å innrede hjemmet ditt i en minimalistisk stil, kan du begynne å skille deg fra alle unødvendige ting, og i stedet sette tonen med rene former, subtile farger og ditt eget håndlaget Sukhi-teppe. 

Hva synes du om minimalisme? Fortell og følg oss på Instagram, Pinterest og Facebook.

Posted in News By Vanessa

Slik pynter du hjemmet ditt til Halloween

fredag 27. oktober 2017 12.57.00 Europe/Paris

Slik pynter du hjemmet ditt til Halloween

Halloween, eller allerhelgensaften som vi kaller det i våre strøk, er rett rundt hjørnet og det er på tide å innrede hjemmet ditt litt festlig. Dette er særlig gøy hvis du har småbarn som feirer Halloween i barnehagen, men selv om du ikke feirer Halloween kan det være greit å omdekorere hjemmet, nå som at dagene blir kortere og været mer og mer grusomt.

Halloween dekor trenger heldigvis ikke å bestå av grusomme gresskar og papir-edderkopper – det går faktisk an å dekorere hjemmet sitt til allerhelgensaften på en mer stilig måte. I dette blogginnlegget gir vi deg derfor noen tips til hvordan du kan få til dette.

Organisk pynt fra skogsturer

inspirasjon-til-stilig-halloween-dekorasjon

Den enkleste måten å få pynt til hjemmet i disse dager er å gå på tur i skogen og samle oransje og røde blad, kastanjer og kongler som har ramlet til bakken. Disse lar seg forvandle til en dørkrans eller bare litt pynt til vinduskarmen.

Og kanskje du har et horn fra jagt liggende på hytta? Dette kan også brukes til stilig høstdekorasjon som skal ikke enten være skummel eller klisje.

Få inn litt farge

Høsten er årstiden av farger! Naturen viser seg fra sin fineste side og trærne farger seg i ulike nyanser av rød, gul og oransje. Disse fargene gir oss energi og passer derfor perfekt til de grå og våte høstdagene som får oss til å føle oss trøttere enn vanlig.

Det frister kanskje med et håndlaget teppe?

håndlagede-tepper-fra-india-nepal-tyrkia-marokko

Bilde nederst til høyre lånt fra @minkavi

Hos Sukhi har du alltid en stor mengde av Fairtrade tepper å velge mellom, enten det skulle være et håndlaget ullkuleteppe fra Nepal som vårt Jass- eller Bianca-teppet, eller et patchworkteppe fra Tyrkia som det oransje Nehir-teppet.

Vi har også mange tepper med forskjellige farger, som Hiran-teppet for eksempel – et håndlaget filtteppe fra India i fargekombinasjonen oransje, gul og hvit.

Less is more

Tradisjonell Halloween pynt er som oftest kanskje klisjeaktig men noen ganger er mindre mer. Allerhelgensaften er dagen man drar til kirkegården og tenner lys til de kjære man har mistet. I disse mørke dager er lys og varme akkurat det vi trenger og istedenfor å pynte med spøkelser og edderkopper, kan det være mer enn nok å bare dekorere med lys.

Halloween trenger ikke nødvendigvis å være skummelt men feiringen er en bra påminnelse om å gjøre det beste ut av denne mørke årstiden. Og hvis det skal være litt skummelt likevel, kan du følge trenden om å bruke svarte stearinlys.

Har du noen tips eller ideer til Halloween dekorasjon? Fortell oss gjerne om det på Instagram eller Facebook!

Posted in News By Vanessa

Sukhi lanserer ’Hygge’ – Indisk teppekolleksjon

onsdag 25. oktober 2017 07.00.38 Europe/Paris

Sukhi lanserer ’Hygge’ – Indisk teppekolleksjon

Sukhi lanserer tre nye indiske teppekolleksjoner. Hvert teppe er laget av 100% ull og forsterker ’hyggen’ i ethvert rom. Teppene er laget for hånd og støtter indiske håndverkere i form av rettferdig lønn og gode arbeidsforhold. Sukhi medvirker i å opprettholde tidløse tradisjoner for teppelaging i India.

flettede-ull-tepper-sukhi-india

Varme og koselige teppedesign

Sukhi har utviklet tre nye teppekolleksjoner fra India for vinteren; flettede filt-tepper, flettede ulltepper og flatvevede tepper. De nye kolleksjonene stiller seg i rekken blant de håndlagde, skreddersydde produktene som allerede er tilgjengelige på Sukhi sine nettsider. Alle teppene er laget av 100% ull og bidrar med ekstra komfort og luksus i alle rom.

flettede-ulltepper-sukhi-india

Kunder vil sette pris på disse varme og myke teppene på grunn av fallende temperaturer framover, og vil bli inspirert av de siste trendene som går ut på å gjøre hjemmet ditt så koselig som mulig. Hygge, som vi alle kjenner fra Danmark, er ikke ulikt det norske kos, og har tatt verden med storm. Sukhi’s grunnlegger, Nasia Burnet, fanget opp denne trenden tidlig. ”De nyeste tilleggene til vår samling av indiske tepper er et svar til kunder som ønsker de varmeste og koseligste atmosfærene,” sier hun. “Hva er mer koselig enn et varmt ullteppe i rommet?”

slik-lages-ull-og-filttepper

En unik kolleksjon

Sukhi lanserer også en ny kolleksjon med fem unike indiske tepper, og gir på denne måten kunder flere unike og moderne valgalternativer. Teppene kan lages i hvilken som helst størrelse, med flere vakre farger tilgjengelige. Uansett hvilke design, farger eller type teppe du velger, vil det være håndlaget med ekte følelse fra våre håndverkere.

unik-design-sukhi-india

Ny kortfilm om indiske håndverkere

Varmen i et Sukhi-teppe kommer ikke bare fra ull av beste kvalitet. Hvert kjøp kommer våre indiske håndverkere til gode. På Sukhi’s nettside kan kunder se en ny kortfilm om hvordan teppene i India blir laget. De vil også kunne se den positive verdiskapningen Sukhi har for sine håndverkere og deres samfunn.

Sukhi jobber direkte med menn og kvinner i India, og bidrar med opplæring, rettferdige lønnsvilkår og muligheten til å jobbe hjemmefra. Dette direkte forholdet kutter ikke bare kostnadene og dyre middelmenn, men sørger for bedre livskvalitet for Sukhi sine håndverkere. Fordelene går også utover håndverkerne sine familier og samfunn; alle barna kan bli i skolen.

 


 

Om Sukhi

Håndlagde tepper direkte fra håndverkerne. Sukhi betyr glede på Nepalsk. Sukhi ønsker å gjøre mennesker glade: håndverkerne som lager våre tepper, deres familier, og våre kunder. Folk kjøper Sukhi-tepper i visshet om at de vil motta fantastiske håndlagde tepper, og at de kjøper direkte fra personen som lagde det. Sukhi bringer glede og kvalitet i håndlagde tepper til hjem over hele verden. Besøk www.sukhi.co.no for mer informasjon.

vår-sosiale-betydning

Posted in News By Vanessa

Vare 1 til 10 av totalt 36

per side
Side:
  1. 1
  2. 2