Vare 1 til 10 av totalt 29

per side
Side:
  1. 1
  2. 2

Minimalisme er en trend som lenge har inspirert oss. Rene former, konsistente fargekombinasjoner og ingen unødvendige ting og tang - minimalisme skaper den ultimate hygge-følelsen som ikke bare er populært i Skandinavia.

For å leve minimalistisk trenger du ikke å flytte til en liten leilighet og kaste alle dekorative gjenstander som du har akkumulert gjennom årene. Tvert imot, så kan en minimalistisk levestil også oppnås i noen få enkle trinn som vi ønsker å introdusere til deg i denne artikkelen!

tips-til-minimalistisk-bostil

Farger

Farger har stor innvirkning på vårt hjem. De kan få et rom til å bli større og lysere, men også mindre og mer kaotisk. Et fargerikt tapet og bruk av påfallende og/eller mange forskjellige farger på veggene kan raskt gjøre et rom ubehagelig. Derimot fokuserer et minimalistisk rom på lyse, diskrete farger som hvitt og grått.

Et teppe som hjertet av rommet

For å sette aksenter i et rom som ellers er litt kjedelig, kan du bruke et teppe. Våre Sukhi-tepper er tilgjengelige i mange forskjellige farger og mønstre, og de kan til og med lages etter individuelle spesifikasjoner. Et teppe som er strategisk plassert, for eksempel midt i et rom eller foran sengen, kan ofte være nok dekorasjon. Du trenger ikke alltid mye ting og tang for å bli komfortabel hjemme.

For eksempel, ta en titt på våre håndlagde filttepper fra Nepal. Disse er tilgjengelige som runde og rektangulære og kan tilpasses til dine ønsker. Så hvis du vil ha spesielle fargekombinasjoner eller mønstre, er dette et godt valg!

hygge-teppe-som-passer-til-minimalisme-trenden

Et bilde lånt fra @minimomlistic på Instagram

Eller kanskje et håndlaget patchwork-teppe passer bedre til stuen din? Våre patchwork-tepper er laget i Tyrkia og er tilgjengelige i forskjellige farger. Du kan ta en titt på disse her.

Moodboards

Farger, tepper, dekorasjon - hvordan kombinerer du alt slik at det ikke virker for rotete til slutt? Vårt tips er å jobbe med så kallede moodboards. Sett opp forskjellige pinplater på Pinterest og pin alt som inspirerer deg - fra bilder av strender, til Pantone fargepaletter eller inspirasjon fra interiøret. 

Når du har funnet ut hvilken vei du vil gå for å innrede hjemmet ditt i en minimalistisk stil, kan du begynne å skille deg fra alle unødvendige ting, og i stedet sette tonen med rene former, subtile farger og ditt eget håndlaget Sukhi-teppe. 

Hva synes du om minimalisme? Fortell og følg oss på Instagram, Pinterest og Facebook.

Posted in News By Vanessa

Slik pynter du hjemmet ditt til Halloween

fredag 27. oktober 2017 12.57.00 Europe/Paris

Slik pynter du hjemmet ditt til Halloween

Halloween, eller allerhelgensaften som vi kaller det i våre strøk, er rett rundt hjørnet og det er på tide å innrede hjemmet ditt litt festlig. Dette er særlig gøy hvis du har småbarn som feirer Halloween i barnehagen, men selv om du ikke feirer Halloween kan det være greit å omdekorere hjemmet, nå som at dagene blir kortere og været mer og mer grusomt.

Halloween dekor trenger heldigvis ikke å bestå av grusomme gresskar og papir-edderkopper – det går faktisk an å dekorere hjemmet sitt til allerhelgensaften på en mer stilig måte. I dette blogginnlegget gir vi deg derfor noen tips til hvordan du kan få til dette.

Organisk pynt fra skogsturer

inspirasjon-til-stilig-halloween-dekorasjon

Den enkleste måten å få pynt til hjemmet i disse dager er å gå på tur i skogen og samle oransje og røde blad, kastanjer og kongler som har ramlet til bakken. Disse lar seg forvandle til en dørkrans eller bare litt pynt til vinduskarmen.

Og kanskje du har et horn fra jagt liggende på hytta? Dette kan også brukes til stilig høstdekorasjon som skal ikke enten være skummel eller klisje.

Få inn litt farge

Høsten er årstiden av farger! Naturen viser seg fra sin fineste side og trærne farger seg i ulike nyanser av rød, gul og oransje. Disse fargene gir oss energi og passer derfor perfekt til de grå og våte høstdagene som får oss til å føle oss trøttere enn vanlig.

Det frister kanskje med et håndlaget teppe?

håndlagede-tepper-fra-india-nepal-tyrkia-marokko

Bilde nederst til høyre lånt fra @minkavi

Hos Sukhi har du alltid en stor mengde av Fairtrade tepper å velge mellom, enten det skulle være et håndlaget ullkuleteppe fra Nepal som vårt Jass- eller Bianca-teppet, eller et patchworkteppe fra Tyrkia som det oransje Nehir-teppet.

Vi har også mange tepper med forskjellige farger, som Hiran-teppet for eksempel – et håndlaget filtteppe fra India i fargekombinasjonen oransje, gul og hvit.

Less is more

Tradisjonell Halloween pynt er som oftest kanskje klisjeaktig men noen ganger er mindre mer. Allerhelgensaften er dagen man drar til kirkegården og tenner lys til de kjære man har mistet. I disse mørke dager er lys og varme akkurat det vi trenger og istedenfor å pynte med spøkelser og edderkopper, kan det være mer enn nok å bare dekorere med lys.

Halloween trenger ikke nødvendigvis å være skummelt men feiringen er en bra påminnelse om å gjøre det beste ut av denne mørke årstiden. Og hvis det skal være litt skummelt likevel, kan du følge trenden om å bruke svarte stearinlys.

Har du noen tips eller ideer til Halloween dekorasjon? Fortell oss gjerne om det på Instagram eller Facebook!

Posted in News By Vanessa

Sukhi lanserer ’Hygge’ – Indisk teppekolleksjon

onsdag 25. oktober 2017 07.00.38 Europe/Paris

Sukhi lanserer ’Hygge’ – Indisk teppekolleksjon

Sukhi lanserer tre nye indiske teppekolleksjoner. Hvert teppe er laget av 100% ull og forsterker ’hyggen’ i ethvert rom. Teppene er laget for hånd og støtter indiske håndverkere i form av rettferdig lønn og gode arbeidsforhold. Sukhi medvirker i å opprettholde tidløse tradisjoner for teppelaging i India.

flettede-ull-tepper-sukhi-india

Varme og koselige teppedesign

Sukhi har utviklet tre nye teppekolleksjoner fra India for vinteren; flettede filt-tepper, flettede ulltepper og flatvevede tepper. De nye kolleksjonene stiller seg i rekken blant de håndlagde, skreddersydde produktene som allerede er tilgjengelige på Sukhi sine nettsider. Alle teppene er laget av 100% ull og bidrar med ekstra komfort og luksus i alle rom.

flettede-ulltepper-sukhi-india

Kunder vil sette pris på disse varme og myke teppene på grunn av fallende temperaturer framover, og vil bli inspirert av de siste trendene som går ut på å gjøre hjemmet ditt så koselig som mulig. Hygge, som vi alle kjenner fra Danmark, er ikke ulikt det norske kos, og har tatt verden med storm. Sukhi’s grunnlegger, Nasia Burnet, fanget opp denne trenden tidlig. ”De nyeste tilleggene til vår samling av indiske tepper er et svar til kunder som ønsker de varmeste og koseligste atmosfærene,” sier hun. “Hva er mer koselig enn et varmt ullteppe i rommet?”

slik-lages-ull-og-filttepper

En unik kolleksjon

Sukhi lanserer også en ny kolleksjon med fem unike indiske tepper, og gir på denne måten kunder flere unike og moderne valgalternativer. Teppene kan lages i hvilken som helst størrelse, med flere vakre farger tilgjengelige. Uansett hvilke design, farger eller type teppe du velger, vil det være håndlaget med ekte følelse fra våre håndverkere.

unik-design-sukhi-india

Ny kortfilm om indiske håndverkere

Varmen i et Sukhi-teppe kommer ikke bare fra ull av beste kvalitet. Hvert kjøp kommer våre indiske håndverkere til gode. På Sukhi’s nettside kan kunder se en ny kortfilm om hvordan teppene i India blir laget. De vil også kunne se den positive verdiskapningen Sukhi har for sine håndverkere og deres samfunn.

Sukhi jobber direkte med menn og kvinner i India, og bidrar med opplæring, rettferdige lønnsvilkår og muligheten til å jobbe hjemmefra. Dette direkte forholdet kutter ikke bare kostnadene og dyre middelmenn, men sørger for bedre livskvalitet for Sukhi sine håndverkere. Fordelene går også utover håndverkerne sine familier og samfunn; alle barna kan bli i skolen.

 


 

Om Sukhi

Håndlagde tepper direkte fra håndverkerne. Sukhi betyr glede på Nepalsk. Sukhi ønsker å gjøre mennesker glade: håndverkerne som lager våre tepper, deres familier, og våre kunder. Folk kjøper Sukhi-tepper i visshet om at de vil motta fantastiske håndlagde tepper, og at de kjøper direkte fra personen som lagde det. Sukhi bringer glede og kvalitet i håndlagde tepper til hjem over hele verden. Besøk www.sukhi.co.no for mer informasjon.

vår-sosiale-betydning

Posted in News By Vanessa

En rundgang i Sukhi sitt produksjonsverksted i Kathmandu, Nepal

torsdag 5. oktober 2017 15.44.40 Europe/Paris

En rundgang i Sukhi sitt produksjonsverksted i Kathmandu, Nepal

Ullkuleteppene våre er kjempepopulære i Norge og vi skjønner hvorfor: De er utrolig fargerike, myke og sist, men ikke minst, bærekraftige. Når du kjøper et ullkuleteppe fra Nepal støtter du den gamle handverkstradisjonen i regionen og sørger for at befolkningen jobber under rettferdige forhold med levelig lønn.

hvordan-lages-ullkuletepper

I dette blogginnlegget vil vi derfor ta deg med på en rundgang i Sukhi sitt verksted i Kathmandu, Nepal’s hovedstad, slikt at du får et inntrykk over hvordan ditt Sukhi ullkuleteppe blir laget.

Våre verksted i Kathmandu

Det finnes to små Sukhi-verksteder i Kathmandu -  hos oss vil du aldri finne verksted med mennesker presset sammen i trange lokaler. Vi ansetter håndverkere som bor innen gangavstand fra verkstedene, mest kvinner. Ofte kan de jobbe hjemmefra mens de passer på barna sine.

sukhi-ullkuleteppe

Hvem er det som har laget ullkuleteppet ditt?

Anjana, Bimla, Bishnu, Laxmi, Madhu, Mina, Sangita og mange andre kvinner jobber daglig med det de elsker – å viderereføre den gamle handverkstradisjonen, spre glede med teppene sine og tilbringe tid med familien og vennene.

Sukhi-handverkere

Kvinnene som lager teppene våre sier at det finnes tre hovedgrunner til hvorfor de liker jobben sin:

1. De har fleksibilitet

Sukhi håndverkerne får lov å jobbe hjemmefra, slik at de kan passe barnene, eller med vennene og kollegene sine. De har stor fleksibilitet og dette gjør hverdagen mye enklere.

2. De tjener 2 til 3 ganger mer enn gjennomsnittet i regionen

Nepal er blant de fattigste landene i verden men fordi du kjøper ditt ullkuleteppe fra Sukhi, sørger du for at disse kvinne har råd til å sende barna sine til skolen.

livet-i-Nepal

3. De er stolte over arbeidet de utfører

De fleste som jobber for oss har ingen formell utdannelse. Når de arbeider for Sukhi, får de opplæring på jobben og en rettferdig lønn.

Hvordan lages ullkuletepper?

Omtrent halvparten av teamet vårt i Nepal jobber med å lage filtkuler. Den andre halvparten lager selve teppet. Noen få teammedlemmer har ansvar for ting som opplæring, kvalitetskontroll, veiledning og innsamling av tepper. Du kan se hvordan teppene blir laget i denne videoen:


Når en teppemakerske er ferdig med å lage et teppe, blir navnet hennes skrevet på en lapp som festes til teppet. Hvis du vil, kan du sende henne en e-post for å takke henne for alt arbeidet hun har lagt ned i å lage teppet. Vi garanterer at teppemakersken vil sette stor pris på å høre fra deg!

Om Sukhi ullkuletepper

Hos Sukhi kan du velge blant mange forskjellige ullkuletepper fra Nepal. Det finnes runde ullkuletepper, rektangle ullkuletepper, eller skreddersydde tepper der du kan velge fargene som du liker mest!

Uansett hvilket teppe du bestemmer deg for, håper vi at du får mye glede av teppet dit!

ullkuletepper fra Nepal

PS: Følg gjerne Sukhi på Facebook og Instagram

Posted in News By Vanessa

Farger som sprer glede på mørke høstdager

fredag 22. september 2017 11.05.32 Europe/Paris

Farger som sprer glede på mørke høstdager

Høsten har kommet til Norge og været i strøkene våre er veldig grusomt – det må man bare si, enten det blåser eller regner på skrå. Det er den type vær der man helst vil sitte inne på sofaen med pleddet rundt seg og en bra roman man kan bare fordype seg i.

På disse dagene er det viktig at vi har noen farger hjemme som lyser opp dagen. Siden det allerede er grått ute, trenger vi vel ikke å ha det grått inne også?!

Uansett om du har et veldig fargerikt hjem eller bare leter etter noen fargerike dekorasjoner, så er disse fargene garantert til å lyse opp hverdagen din denne høsten!

Grønn

Grønn er en skogsfarge og hva gir vel mer glede enn å gå på tur gjennom skogen på en skikkelig fin høstdag med masse sol? Denne fargen er også veldig beroligende og det er jo akkurat det vi trenger om høsten når vi vil bare slappe av.

håndlaget-filtteppe-fra-india

Bilde lånt fra astylediary.com

Tenk deg for eksempel med vår fine filtteppe i stuen din. Dette hvit-grønne filtteppet fra India sørger for et avslappet miljø i stuen eller på soverommet og får deg garantert til å slå deg til ro.

Gul

Gul – fargen av solen som vi savner så mye under disse dager og fargen til trærne nå for tiden. Gul sprer varme og glede og dette er akurrat det vi trenger på en grå høstdag. Tenk deg for eksempel vårt fine patchworkteppe i stuen – et håndlaget teppe fra Tyrkia som virkelig skaper en fin følelse i hvilket som helst rom!

håndlaget-patchwork-teppe-zehra-fra-tyrkia

Mørkt rød

En annen veldig varm og stimulerende farge er rød. Vi trenger tross alt litt ekstra energi når været ute er så dårlig at vi helst vil gjøre ingenting! Men knallrød kan som oftest være litt for mye stimulasjon og kan oppfattes som nedtrykkende, så passer mørkerød perfekt til denne årstiden.

håndlaget-ullkuleteppe-fra-nepal

Hvis dette er noe du kunne tenke deg, ta en titt på vår ullkuleteppe fra Nepal som passer perfekt til stuebordet!

Kremhvit

Kremhvit er en veldig diskré farge som tross alt klarer å lyse opp et rom. Den gjør at rommet føles mye lysere ut enn den kanskje er og hvem ville ikke stå opp på morgonen og føle et mykt berber-teppe fra Marokko under barføttene sine?

håndlaget berber teppe fra marokko

Bilde lånt fra lillisofia

Våre Beni Ourain tepper er håndlaget i Marokko etter den gamle handverksmåten som ble brukt i flere århundreder og som skal gi deg glede i mange år framover!

Turkis

Sist men ikke minst, så er blå en veldig fin farge og da spesielt turkis-tonen som passer perfekt til høsten. Dette er fargen av havet som vi har gode ferieminner om. Turkis passer godt inn på soverommet, siden denne fargen er veldig beroligende slik at du får en god natts søvn.

håndlaget patchwork teppe hatice fra tyrkia

Bilde lånt fra The Good Rogue

Ta for eksempel en titt på vår Hatice patchworkteppe fra Tyrkia!

Har du noen tips til hvordan man kan innrede hjemmet sitt til høsten og kanskje også noen bilder av hvordan hjemmet ditt ser ut på denne tiden? Del disse gjerne med oss på Facebook og Instagram! Vi gleder oss til å motta inspirasjon fra deg!

Posted in News By Vanessa

5 dekorasjonstrender som passer perfekt til høsten

tirsdag 12. september 2017 15.50.13 Europe/Paris

5 dekorasjonstrender som passer perfekt til høsten

Høst er tiden man begynner å bruke mesteparten av dagen på å være inne igjen. Når dagene blir kortere og været kald og grått, begynner vi å krype under pleddet på sofaen, drikker kakao og leser en god roman eller ser på en spennende tv-serie. Da er det enda viktigere at vi faktisk har et koselig hjem!

Mange av oss begynner derfor å omdekorere hjemmet sitt til høsten. Kanskje ting har blitt litt umoderne eller man har rett og slett blitt lei. Hvis du er en av disse og trenger noen tips til innredning, så har vi oppdaget 5 interiør design trender som passer perfekt til høsten! 

håndlaget-teppe-perfekt-til-høst

Tre

Organiske materialer passer perfekt til høsten siden vi ønsker å tilbringe tid ute men været gjør det som oftest umulig. Da er den enkleste metoden for å få tid i naturen bare å ta naturen hjem i form av tre ornamenter eller dekorasjon.

Stein

Det samme gjelder stein. Har du glade minner fra ferien der du og barnene dine kastet stein i sjøen? Gå ut og samle noen stein ved stranden eller innsjøen og bruk disse som dekorasjon for å ta vare på de gode sommerminnene.

håndlaget-ullkule-teppe

Bilde lånt fra apartca-blog

Berberteppe

Et håndlaget berberteppe som våre Beni Ourain tepper er ikke bare til fordel for håndverkerne i Marokko siden den er Fairtrade, men den er også rett og slett kjempekoselig. Et håndlaget berberteppe kan forvandle stuen eller kjøkkenet ditt fra en kald plass der noe mangler til et varmt og hjemmekoselig sted som man aldri ønsker å forlate!

beni-ourain-håndlaget-berber-teppe

Pledd

Noe som også kan bidra til den koselige høstfølelsen er et pledd! Gjerne laget av ull og gjerne i en knall-farge for å lyse opp de kalde, mørke kveldene.

Stearinlys

Sist men ikke minst, så er det stearinlys som kanskje bidrar allermest til at vi føler oss glad på mørke dager. De ble kanskje ikke brukt så ofte om sommeren men nå som dagene er gråe og solen kommer ikke frem så ofte lengre, er det stearinlys som gir oss lys og varme!

Har du noen tips til hvordan man kan innrede hjemmet sitt til høsten og kanskje også noen bilder av hvordan ditt hjem ser ut på denne tiden? Del disse gjerne med oss på Facebook og Instagram! Vi gleder oss til å motta inspirasjon fra deg!

Posted in News By Vanessa

De beste interiørbloggene og -nettsidene

søndag 20. august 2017 22.06.32 Europe/Paris

Vi har alle våre favoritter når det kommer til interiørbloggere, blader og nettsider. Overalt finner vi vakre tepper, nydelige bord, og stilige sittemøbler. Våre favorittbloggere kan skilte med mye mer enn det, da de ofte bringer ekstra sjel inn i bildet. Under tenker vi å dele de absolutt beste nettsidene og bloggene for deg som er interessert i interiør. Disse nettsidene og bloggene gir oss mye interiørglede, og Sukhi betyr nettopp det; glede.

beste-interiørblogger-nettsider

Interiørinspirasjon

Navnet sier seg kanskje selv, her kan du finne mye inspirasjon! For deg som er ute etter hvordan en kan style stua med sine nye, håndlagde tepper, eller om du bare er nysgjerrig på hva som blir høstens trender, vi du kunne finne de her.

Costume Interiør

Costume er et anerkjent magasin de aller fleste norske kvinner kjenner til allerede. Men visste du at på deres nettsider finner du en egen ’avdeling’ for de hotteste interiørtipsene? Den blir oppdatert jevnt og stadig med deres siste funn innen interiør, og er en av våre første stoppesteder når vi ser etter litt ny inspirasjon til hjemmet.

Drømmeverden

En interiørblogg for de aller fleste. Her får vi et blikk inn i livet til en aktiv familie med mye kjærlighet og inspirasjon. Bloggen tar oss gjennom oppussingsperioder, ferier og trening, og kan virkelig passe alle – uansett interiørstil.

beste-interiørblogger-nettsider

Hviit Blogg

Hviit Blogg har vunnet flere priser som årets interiørblogg de siste årene, og dette er ikke uten grunn. Bloggen inspirer stadig, og vi elsker å følge med på alle oppdateringer her. Bloggen tenker på alt av detaljer, og du kommer til å kose deg med denne over kaffekoppen om morgenen. Spesielt gøy er det å se hvordan de bruker vakre tepper i innredningen.

Klisjéhjemmet

Navnet på denne bloggen må være noe av det beste med den. Med et så selvironisk navn kan ikke dette være dårlig, tenker vi. Trine ønsker oss velkommen inn i hennes hjem og hverdag, og vi elsker hennes stil når det kommer til interiør. Bloggen er verdt enn titt (eller to), og det er Instagrammen hennes også!

beste-interiørblogger-nettsider

Over finner du våre fem beste nettsider og interiørblogger, som vi ofte sjekker når vi ser etter inspirasjon til å style våre håndlagde tepper fra Sukhi. Som du kanskje har fått med deg allerede, betyr Sukhi glede på nepalsk, og det er nettopp det disse bloggene og nettsidene gir oss; glede.

Posted in News By Lisa

Kilder for interiørinspirasjon i 2017

mandag 7. august 2017 16.13.40 Europe/Paris

Det finnes utallige fantastiske stuer, stilige kjøkken og nydelige bad i Norge, og når du skal innrede (på nytt eller for første gang) vil ditt første instinkt være å lete etter interiørinspirasjon. Spørsmålet er da; hvor finner man interiørinspirasjon? Her i Sukhi er dette noe vi brenner for, og vi har derfor satt sammen en oversikt over de beste plassene å finne interiørinspirasjon i 2017!

Det finnes mange kilder for inspirasjon når du skal innrede hjemmet, spesielt om du har tilgang til en PC eller smarttelefon. De som foretrekker å holde det klassisk vil også finne en god kilde til interiørinspirasjon i denne listen. Under finner du våre 5 beste tips for å finne interiørinspirasjon!

vakre-tepper-interiørinspirasjon-norge

Instagram

Instagram er en perfekt kilde til interiørinspirasjon, og du kan finne mange vakre skatter her! Alt etter hvilken hashtag du velger å lete gjennom, vil du kunne finne vakre, håndlagde tepper, stilrene kjøkken eller landlig idyll. Vi anbefaler å lete gjennom vår hashtag #Sukhi for inspirasjon til hva du kan gjøre med våre autentiske tepper!

Interiørmagasiner

Her kommer det klassiske eksempelet som ble nevnt tidligere. Til tross for at internett sakte tar over det aller meste kommer nok denne bransjen aldri til å dø ut. Vi har flere favoritter, og tar ofte med oss et interiørmagasin hjem fra butikken. Du finner mye interiørinspirasjon i bladhyllene!

vakre-tepper-handlagde-sukhi

Pinterest

Dette sosiale mediet er ikke brukt av alle, men vi mener helhjertelig at det burde blitt det! På Pinterest kan du lage dine egne ’boards’ der du samler sammen alt som inspirerer deg, og du kan bruke timevis på å lete gjennom platformen på utkikk etter interiørinspirasjon. Vår absolutte favoritt!

Vårt Pinterest-tips: Lag gjerne ’boards’ sortert etter rom, men også etter spesifikke objekt og hvordan de kan brukes rundt om i huset! For eksempel kan man ha et board som heter ’Nydelige vaser’ og et som heter ’håndlagde ullkuletepper’!

Venner og kjente

Ved å være ekstra obs på omgivelsene kan man finne mye inspirasjon rundt seg. Kanskje har du ikke lagt merke til det nydelige teppet hos naboen, eller de flotte bilderammene tanten din har hengt på veggen. Så neste gang du er på kaffebesøk - se deg om!

vakre-tepper-interiørinspirasjon

Interiørblogger

Nye blogger kommer fram hver dag, og det finnes et hav av mammablogger, treningsblogger, matblogger og mer på internett. Heldigvis finnes det og mange fantastiske interiørblogger der man finner tips, råd og inspirasjon til innredningen sin! De flinke bloggerne deler bilder og utsnitt fra hjemmene sine, og inkluderer ofte guider og produktoversikter slik at du kan gjenskape interiørmagien i ditt eget hjem!

 

Posted in News By Lisa

Våren er endelig her!

torsdag 20. april 2017 07.45.27 Europe/Paris

Sola skinner, snøen smelter og gresset titter forsiktig frem. Endelig er det vår, og jeg tror jeg kan snakke for hele den norske befolkning når jeg sier at vi gleder oss. Dagene blir lengre, temperaturen stiger, gresset blir grønt og blomstene begynner å spire. For interiørentusiaster verden over er dette en spennende tid. Man kan bytte ut tung og mørk interiør med lysere detaljer, og Sukhi har mer enn nok å velge mellom!

Fargerike tepper som matcher våren

Ullkuleteppene fra Nepal er populære valg når man skal dekorere hjemmet sitt. Disse kan nemlig være så fargerike eller ensfargede du måtte ønske, så store eller små du måtte ønske, og ikke minst i alle forskjellige mønster og design. Med designverktøyet på nettsiden vår kan du leke deg frem til det perfekte teppet nå som våren er her.


ullkuleteppe-mint-rosa-lilla-pastell-vår

Bilder lånt fra: montasyytarakastaa, delari.de, pasterlowakropka

Lettere design i varmen

Det viktigste man gjør når våren er her er å fjerne tunge og mørke detaljer i hjemmet. Gardinene, teppene og putene i sofaen byttes ut, og man velger gjerne lysere og lettere design. Patchwork-teppene fra Tyrkia er fine alternativer for denne årstiden, og månedene fremover. De luftige og myke teppene passer inn i ethvert hjem, og er gjerne blikkfanget i rommet.

patchworkteppe-rosa-blå-vår-sommer-fargerik

Bilder lånt fra: åpent hus, bashstudio

Lyse og myke tepper

Et annet alternativ denne våren er beni ourain-teppene våre. Disse teppene er myke og deilige å trø på, kanskje spesielt på vinteren, men på grunn av den lyse fargen passer de godt på våren og sommeren også. Dette er de mest populære teppene i interiørverden denne sesongen, så her er det bare å kaste seg rundt og bestille et teppe!

beniourain-hund-ull-vår-interiør

Bilder lånt fra: welovehomeblog, villah_heini, kiaasophie

Enten du har en fargerik eller ensfarget interiørstil hjemme vil du kunne finne noe du liker hos Sukhi. Vi har tepper både fra Nepal, India, Tyrkia og Marokko, og teppene kan skreddersys etter egne ønsker. Det betyr at kundene våre blir fornøyde uansett hvilket design eller materiale de velger.

Med andre ord vil du finne noe du liker uansett hvilken stil du har hjemme. Følg oss gjerne på instagram også for inspirasjon.

Posted in News By Elin

God påske fra Sukhi

mandag 10. april 2017 13.30.00 Europe/Paris

Endelig er det påske, og vi går lysere og varmere tider i møte. Hos Sukhi feirer vi påsken på best mulig vis, med mat og drikke, gode venner og familie, godteri, påskekrim, skiturer, hytteliv og masse sol!

Gul påske

Da er det kanskje ikke så rart at vi finner inspirasjon i gule ullkuletepper denne gangen. Det har blitt mer og mer populært med gul de siste årene, og denne fargen er nydelig sammen med for eksempel svart eller grå, kanskje helst for å sprite opp litt, og gi energi til rommet. Du kan skreddersy ditt egne ullkuleteppe på nettsiden vår, og det stemmer kanskje det de sier? Gult er kult!

sukhi-gul-påske

De fleste tilbringer deler av påsken i fjellet med venner og familie, da gjerne kombinert med skiturer i sola, appelsin og kvikklunsj i pausen, grilling og kos, og gjerne kortspill og noe godt å drikke for å avslutte dagen. Sent på kvelden er det gjerne godt å kjenne seg varm og god, og teppene som aldri skuffer her er beni ourain. Disse teppene er så myke å trø på at du nesten får lyst til å legge deg ned og kose med dem i stedet. Kanskje er det ekstra deilig å sitte direkte på teppene mens dere spiller kort? Det skaper en koselig atmosfære også, og med noen pledd og puter kan det bli riktig så koselig!

Detaljer

Bordbrikker er fine alternativer for de av dere som ikke er ute etter et teppe. Bordbrikkene kan brukes til servering, som gryteunderlag, dekor eller som veggpynt. Her setter kun fantasien en stopper, og på bildet under kan du se noen av disse bruksområdene.

sukhi-bordbrikker

Følg med på facebook-siden vår denne uken for en spennende overraskelse. Hint: du kan vinne noe fra Sukhi! Alt i alt handler påsken om å ta vare på de du er glad i. Så da gjenstår det ikke å gjøre mer for oss i Sukhi enn å ønske dere alle en god påskeferie!

Posted in News By Elin

Vare 1 til 10 av totalt 29

per side
Side:
  1. 1
  2. 2