Sukhi lanserer ’Hygge’ – Indisk teppekolleksjon

Sukhi lanserer tre nye indiske teppekolleksjoner. Hvert teppe er laget av 100% ull og forsterker ’hyggen’ i ethvert rom. Teppene er laget for hånd og støtter indiske håndverkere i form av rettferdig lønn og gode arbeidsforhold. Sukhi medvirker i å opprettholde tidløse tradisjoner for teppelaging i India.

flettede-ull-tepper-sukhi-india

Varme og koselige teppedesign

Sukhi har utviklet tre nye teppekolleksjoner fra India for vinteren; flettede filt-tepper, flettede ulltepper og flatvevede tepper. De nye kolleksjonene stiller seg i rekken blant de håndlagde, skreddersydde produktene som allerede er tilgjengelige på Sukhi sine nettsider. Alle teppene er laget av 100% ull og bidrar med ekstra komfort og luksus i alle rom.

flettede-ulltepper-sukhi-india

Kunder vil sette pris på disse varme og myke teppene på grunn av fallende temperaturer framover, og vil bli inspirert av de siste trendene som går ut på å gjøre hjemmet ditt så koselig som mulig. Hygge, som vi alle kjenner fra Danmark, er ikke ulikt det norske kos, og har tatt verden med storm. Sukhi’s grunnlegger, Nasia Burnet, fanget opp denne trenden tidlig. ”De nyeste tilleggene til vår samling av indiske tepper er et svar til kunder som ønsker de varmeste og koseligste atmosfærene,” sier hun. “Hva er mer koselig enn et varmt ullteppe i rommet?”

slik-lages-ull-og-filttepper

En unik kolleksjon

Sukhi lanserer også en ny kolleksjon med fem unike indiske tepper, og gir på denne måten kunder flere unike og moderne valgalternativer. Teppene kan lages i hvilken som helst størrelse, med flere vakre farger tilgjengelige. Uansett hvilke design, farger eller type teppe du velger, vil det være håndlaget med ekte følelse fra våre håndverkere.

unik-design-sukhi-india

Ny kortfilm om indiske håndverkere

Varmen i et Sukhi-teppe kommer ikke bare fra ull av beste kvalitet. Hvert kjøp kommer våre indiske håndverkere til gode. På Sukhi’s nettside kan kunder se en ny kortfilm om hvordan teppene i India blir laget. De vil også kunne se den positive verdiskapningen Sukhi har for sine håndverkere og deres samfunn.

Sukhi jobber direkte med menn og kvinner i India, og bidrar med opplæring, rettferdige lønnsvilkår og muligheten til å jobbe hjemmefra. Dette direkte forholdet kutter ikke bare kostnadene og dyre middelmenn, men sørger for bedre livskvalitet for Sukhi sine håndverkere. Fordelene går også utover håndverkerne sine familier og samfunn; alle barna kan bli i skolen.

 


 

Om Sukhi

Håndlagde tepper direkte fra håndverkerne. Sukhi betyr glede på Nepalsk. Sukhi ønsker å gjøre mennesker glade: håndverkerne som lager våre tepper, deres familier, og våre kunder. Folk kjøper Sukhi-tepper i visshet om at de vil motta fantastiske håndlagde tepper, og at de kjøper direkte fra personen som lagde det. Sukhi bringer glede og kvalitet i håndlagde tepper til hjem over hele verden. Besøk www.sukhi.co.no for mer informasjon.

vår-sosiale-betydning