• OM OSS
  • HJELP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • IDÉER
BENI_OURAIN_RUGS
Hvilke materialer er teppene laget av?

Våre Beni Ourain tepper er utelukkende laget av ren marokkanske saueull. Dette er ull som er helt naturlig. Den er ren og ufarget. Du vil se de forskjellige naturlige fargenyansene i ullen.

Hvor høy er flossen?

Flossen er 30mm

Hvor lang tid tar det å lage et Beni Ourain teppe?

Du kan gjøre regning med at det vil ta minst åtte uker å lage et teppe. Hvis du bestiller et veldig stort teppe, kan det ta opp til 12 uker. Med veldig stort mener vi større enn 3 meter. Hvert Beni Ourain teppe blir håndlaget for hver enkelt kunde. Arbeidet tar til når vi mottar bestillingen.Så snart teppet er ferdig, sender vi det hjem til deg. Vi sender en e-post med sporingsinformasjon med en gang teppet er i posten.

Kan jeg bestille et Beni Ourain teppe i en bestemt størrelse?

Absolutt! Våre håndverkere kan lage Beni Ourain tepper i alle størrelser. Bare fortell oss hva du er ute etter. Ønsker du et skreddersydd berberteppe designet for et spesielt sted? Ta kontakt med oss.Vi vil gi deg et pristilbud så fort vi kan.

Kan jeg bestille et Beni Ourain teppe uten frynser?

Ikke noe problem! Vi lager vanligvis tepper med dekorative frynser. Men vi kan tilpasse utformingen etter dine ønsker. Hvert teppe er håndlaget for kunden. Det betyr at vi kan lage design slik du vil. Vi kan også droppe frynser. Bare gi oss beskjed!

Nei. Den opgitte teppestørrelsen inkluderer ikke frynser.

Nei. Den opgitte teppestørrelsen inkluderer ikke frynser.

Regnes frynsekanten med i teppets mål?

Nei. Den opgitte teppestørrelsen inkluderer ikke frynser.