• OM OSS
  • HJELP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • IDÉER
SUKHI
Er det mulig å spore bestillingen?

Ja, det er ikke noe problem. Vår sporing er effektiv og pålitelig. Bare ta kontakt, så vil vi oppdatere deg om leveringsstatus på bestillingen. Så snart tepper ditt er ferdig, sender vi deg en e-post som inneholder fraktnummer og sporingsinformasjon. Du vil hele tiden kunne følge med på hvor teppet er på reisen til det nye hjemlandet sitt.

Hvor lang tid tar frakten?

Vi skjønner at du vil ha teppet så fort som mulig. Derfor sendes teppet med en gang det er ferdig. Frakttid varierer fra land til land. Til Europa tar det vanligvis 1 til 2 uker. Når vi sender teppet, sender vi deg bekreftelse og sporingsnummer..

Det er en feil ved teppet mitt. Hva skal jeg gjøre?

Hos Sukhi er vi veldig opptatt av kvalitet. Alle teppene våre blir nøye kontrollert, men det hender en sjelden gang at det likevel kan forekomme mangler. Hvis du mottar et teppe med feil, kan du sende oss et bilde av det. Så kan vi sammen finne ut av hvordan problemet kan løses. Vi finner en løsning.

Er det mulig å endre leveringsadressen etter at jeg har lagt inn en bestilling?

Du kan endre leveringsadressen etter at du har lagt inn en bestilling. Det er bare å kontakte oss. Men hvis teppet allerede har blitt sendt, er det oftest ikke mulig å endre leveringsadressen. I så fall vil du måtte betale et tillegg for ny leveranse !

Er det nødvendig å ha et underlag under teppet mitt?

Et underlag vil ikke skade teppet ditt, og har mange fordeler. Underlag kan være en god ide om teppet ditt ligger i et område i huset ditt med mye trafikk, og vil holde teppet i ro på en plass. Underlaget vil redusere at teppet bretter eller krøller seg, og at en sklir på det. I tillegg gjør de teppet mykere å gå på. Men, teppeunderlag er ikke fullstendig nødvendig.

Er teppene dekket av en garanti?

Ja. Alle teppene våre kommer med en to års garanti. Denne dekker teppet ditt for produksjonsfeil og feil i materiale i to (2) år etter kjøpsdato. Vi vil erstatte eller reparere teppet ditt, etter egen vurdering, helt gratis. Normal slitasje er ikke dekket av garantien. Vennligst kontakt oss for å gjøre et krav under garantien.

Er ullkuleteppene deres av samme kvalitet som Hay Pinocchio Tepper?

Ja. Både Sukhi ullkuletepper og Hay Pinocchio tepper er håndlaget i Nepal av 100% ull. Begge teppene er av svært høy kvalitet og laget for å vare.

Har dere et fargekart jeg kan se på?

Ja! Vi sender deg gjerne et fargekart, mot et lite vederlag.

Har dere et utstillingslokale?

Nei, og det er vi er stolt over at vi ikke har. Når du bestiller fra Sukhi, handler du direkte med håndverkerne som lager teppene. Vi har ikke noe utstillingslokale, og det er en av grunnene til at vi kan holde prisene nede. Hvis du vil, kan du bestille prøver av de fleste teppene mot et lite vederlag. Bare ta kontakt!

Har dere gavekort?

Ja, vi har Sukhi gavekort. Et Sukhiteppe er en flott og spesiell gave, men det er ikke alltid lett å gjette andres stil og preferanser. Derfor har vi Sukhi gavekort. Kontakt teamet vårt for nærmere opplysninger.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke mottar noen kupong etter å ha vervet en venn?

Hvis vennen din har lagt inn en bestilling for første gang, etter at du introduserte vedkommende til Sukhi, sender vi deg en kr 175 rabattkupngkode via e-post. Hvis du ikke har mottatt denne i innboksen ennå, så sjekk først søppelpostmappen din. Hvis den ikke er der, kontakt oss. Vi vil sende deg en ny kode så fort vi kan. Husk at du bare får ververabatt hvis vennen din er en førstegangskunde, handler for minimumsbeløpet på kr 875 og bruker koden ved bestilling.

Hva skjer hvis jeg ikke er hjemme for å ta imot leveringen?

Ikke vær redd - vi har en løsning. Dersom du ikke er til stede når teppet blir levert, vil du bli kontaktet for å avtale en ny leveringsdato.

Hvilke betalingsmåter aksepterer der?

Vi aksepterer et bredt spekter av betalingsmåter, blant annet Visa, MasterCard, Discover, American Express, PayPal og bankoverføring. Du kan også betale med iDeal, BanContact Mister Cash, AfterPay, Giropay og KlarnaSofort Banking.

Hvilke fordeler har jeg av å introdusere en venn til Sukhi?

Vi vil gjerne at du sprer ordet om Sukhi, og vi tilbyr dere kr 350 på deling hvis du verver en venn. Så hvis vennen din bestiller for første gang og handler for mer enn minstebeløpet (kr 875), gir vi dere begge en kr 175 rabattkupong hver. Jo flere jo bedre – hvis du verver ti nye kunder, får du kr 1750 til å bruke selv. Vilkår og betingelser gjelder.

Hvilke land sender Sukhi til?

Vi sender til alle land i hele verden. Vi er uten grenser!

Hvor lang tid tar det å lage et teppe?

Et vakkert teppe tar tid å lage. Hvert av teppene våre er et resultat av kjærlighet, omsorg og mye arbeid. Vi har effektivisert prosessen slik at det bare tar rundt 4-12 uker å lage et av våre håndlagde tepper. (Større tepper tar selvfølgelig vanligvis lengre tid enn mindre tepper.) Når bestillingen er klar, vil vi sende deg sporinginformasjon, så du vet at teppet er ferdig og sendt til deg.

Hvor store er filtkulene som brukes i Sukhi ullkuletepper?

Filtkulene vi bruker er omtrent 2 cm i diameter.

Jeg er ikke fornøyd med Sukhi-teppet mitt. Hva kan jeg gjøre? [Retur og refusjon]

Vi vil ikke at du skal beholde et teppe du ikke liker. Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med teppet, kan du returnere det innen 14 dager. Vi spør ikke om grunn. Skreddersydde tepper og lagersalgvarer kan kun returneres dersom det er kvalitetsfeil.

Jeg har ikke mottatt e-postbekreftelse. Hva skal jeg gjøre?

Sukhi sender deg bekreftelse på e-post så snart du legger inn bestillingen. Hvis du av en eller annen grunn ikke mottar bekreftelse, kan du først sjekke søppelpostmappen for å se om e-postbekreftelsen kan ha havnet der. Dersom du ikke finner bekreftelsen i søppelpost-mappen, kan du kontakte oss. Så sender vi deg en ny e-postbekreftelse umiddelbart.

Jeg vil gjerne sende dere et bilde av rommet der jeg ønsker å ha et nytt teppe, og håper at dere kan foreslå riktig teppe for meg. Er dette greit?

Ja, vi vil veldig gjerne se et bilde! På denne måten kan våre designere anbefale det beste teppet for deg. Vårt design team er her når du enn måtte trenge oss, og elsker å dele sin ekspertise. Vi gleder oss til å se bildene dine.

Kan dere forklare hvorfor jeg ser småfeil og størrelsesforskjeller i teppet mitt?

Alle våre tepper er laget for hånd. Vi bruker svært dyktige og erfarne håndverkere. Håndlagede tepper krever mye arbeid og et øye for detalj, noe som betyr at flere enn en håndverker ofte vil jobbe på samme teppet. Denne prosessen kan forklare at det er mindre forskjeller i teppet. Håndlagede tepper kan ha størrelsesforskjeller på opp til 3 %. Grunnen til dette er at forskjellige håndverkere bruker forskjellige teknikker. I tillegg til dette, er hvert eneste teppe håndlaget og unikt. Tenk også på prosessen med å karde ull, som også er gjort fullstendig for hånd. Dette resulterer i noen mindre forskjeller som ikke kan unngås, og betyr på ingen måte at det er feil i teppet. Tenk på det som en del av hva som gjør Sukhi sine tepper unike. Ingen av våre tepper vil noensinne være helt like, og ingen andre i hele verden vil ha det samme teppet som deg. Vi ville ikke hatt det på noen annen måte.

Kan dere hjelpe meg med teppebestillingen min?

Ja. Vi har profesjonelle tekstildesignere på teamet som kan hjelpe deg. Kontakt oss med spørsmål og ideer, så kan designerne våre gi deg gratis forslag.

Kan jeg bestille en teppeprøve?

Ja, kontakt oss, så sender vi deg gjerne en prøve mot et lite vederlag. Du kan få prøver av alle teppene på Sukhis hjemmeside.

Kan jeg bruke mer enn én rabattkode på samme bestilling?

Du kan bare bruke én rabattkode per bestilling.

Må jeg betale toll og avgifter for teppet?

Nei. Sukhi betaler dette for deg. Hvis du likevel av en eller annen grunn skulle bli pålagt ekstra avgifter eller skatter, kan du kontakte oss. Vi vil straks gi deg refusjon.

Samarbeider dere med interiørarkitekter, arkitekter og stylister?

Ja! Vi elsker designere, og vi er glade for at du fant oss. Sukhi jobber jevnlig med interiørarkitekter, arkitekter og stylister. Vi tilbyr profesjonelle interiørarkitekter, arkitekter og designere spesielle avslag på mange produkter. Klikk her for å få vite mer.

Selger dere en gros?

Ja, Sukhi selger en gros. Kontakt salgsteamet vårt for å finne ut mer!

Stemmer det at frakt er gratis?

Ja, hos Sukhi er frakt og forsendelse alltid gratis.