• OM OSS
  • HJELP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • IDÉER
WOOL_AND_FELT_RUGS_FROM_INDIA
Er teppene laget med bruk av barnearbeid?

Alle Sukhis medarbeidere er voksne. Våre indiske håndverkere får en rettferdig lønn, og vi bruker ikke barnearbeid. I India er produksjon av tepper en håndverkstradisjon. Mange teppemakere er også involvert i sauehold og klipping av sauer. Noen håndverkere har store kunnskaper om farging med naturlige fargestoffer.Disse ferdighetene går i arv fra far til sønn, og barna er ofte sammen med fedrene når de jobber. De observerer og lærer. Men de arbeider ikke for Sukhi.

Har dere tips til hvordan jeg kan velge ut et orientalsk teppe av høy kvalitet?

Vi elsker dette spørsmålet, og har flere tips til deg! Basemateriale er ekstremt viktig, og dette kan vi ikke få sagt nok. Sukhi bruker bare den aller beste kvalitet av materiale når vi lager våre tepper. Vi elsker materialer som silke av bambus, og bruker ofte den beste ull fra New Zealand. En annen ting å vurdere er tettheten til et teppe, som går på antall knuter på et utvalgt område på teppet. Se etter tepper med et høyere antall knuter for å få best mulig kvalitet. Den tredje tingen du bør se etter er å alltid velge et teppe som er håndlaget. Maskinlagede tepper er sjeldent av høy kvalitet, men vil ofte være billigere. De vil ikke vare like lenge som håndlagde tepper, og vi anbefaler deg derfor å alltid velge håndlaget! Dette gir deg en enda større sjanse for at teppet du velger er av høyeste kvalitet.

Har Sukhi forskjellige nivå av kvaliteten på tepper, og kan jeg bestille et?

Ja, vennligst kontakt oss for detaljer!

Hvordan skal jeg måle for å være sikker på at jeg kjøper teppe i riktig størrelse?

Du kan feste maskeringstape rundt området du har tenkt å legge teppet, for å få et bedre inntrykk. Hvis teppet skal ligge under et spisebord eller en sittegruppe, bør det enten være på samme størrelse som bordet, eller stort nok for både bord og stoler også når stolene blir trukket ut. En tommelfingerregel er at teppet bør dekke ca 60 cm fra bordkant og ut. Er du usikker på noe? Send oss ​​dine spørsmål og tanker. Vi vil gjerne gi deg gratis råd og inspirasjon.

Jeg har mitt eget design jeg gjerne skulle ha sett på et orientalsk teppe. Kan Sukhi lage et teppe etter mitt design?

Det kan vi. Vårt team elsker å skreddersy tepper, og kan lage omtrent alle typer design for deg. Du kan velge absolutt alle egenskaper, som farge, størrelse, design og mer. Bare send oss ditt design og vi vil ta kontakt så fort som mulig!

Spørsmål: Jeg har kjæledyr og barn. Vil et teppe av ull eller filt fort bli ødelagt?

Ingen grunn til bekymring. Sukhis tepper av ull er svært holdbare. Knutene er vevd veldig stramt, og derfor er det liten fare for at teppene vil bli ødelagt av kjæledyr eller barn.

Vil teppet falme?

Sukhis håndverkere bruker fagmessige metoder for farging. Materialene er også førsteklasses. Før vi begynner å veve eller knytte er teppe, vasker vi det fargede garnet flere ganger. Teppet blir også vasket gjentatte ganger etter at teppet er ferdig. Hele denne prosessen fester fargene. Derfor vil teppene våre ikke farge av eller falme.