Gita

* Påkrevde felt

Availability: På lager

Butikkpris: kr 5 116,80

Pris: kr 3 837,60

Salgspris: kr 2 558,40

+ gratis frakt

Beskrivelse

Detaljer

Lilla er historisk sett en farge som er sterkt forbundet med de kongelige. Det er en farge som gjør et godt inntrykk, og som sent glemmes.

Gita-teppet er laget med en dyp og kraftig lilla. Dette ullteppet er simpelthen uforglemmelig. Selvfølgelig vil det også gjøre hjemmet ditt ekstra koselig, og dette teppet vil ta med seg alle de varme og gode minnene.

Vi elsker å levere sterke, vakre og fantastiske tepper til våre kunder. Vi elsker tepper som synes, og som kan forvandle et rom. Gita er et teppe med imponerende farger, og flotte detaljer. Dette teppet vil fort ta oppmerksomheten i et rom.

Sukhi sine tepper er Fair Trade og miljøvennlige. De er med på å ivareta gamle tradisjoner og teknikker innen teppemaking. Hvert eneste teppe fra Sukhi er et helt unikt, håndlaget kunstverk. Vi kan love deg en ting helt sikkert, nemlig at du kommer til å elske teppet ditt i årevis.

Type:Chunky ulltepper
Materiale:100% Ull
Produksjon:Håndlaget
Produksjonstid:Ca 4 uker
Opprinnelse: Nepal
Høyde: 2-3cm
Spørsmål?:[email protected]

Om chunky ulltepper

Om våre ‘chunky’ ulltepper og strikkede ulltepper

Ser du etter noe skikkelig koselig og mykt? Da kommer du til å like våre chunky og strikkede ulltepper. De er laget av verdens fineste og mykeste ull fra New Zealand. En av grunnene til at strikkede ulltepper har blitt så populære er at de er litt uvanlige, og folk elsker tepper og ting som skiller seg ut. Disse teppene er laget ved hjelp av en tradisjonell og gammel teknikk, som bidrar til disse koselige og gode teppene. Vi i Sukhi mener at disse teppene er skikkelige hyggetepper!
Mer: