• OM OSS
  • HJELP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • IDÉER
Interiørarkitekter & arkitekter

Velkommen til Sukhi. Hvis du er interiørarkitekt eller arkitekt og er på jakt etter noe nytt og vakkert for kundene dine, har du kommet til rett sted. Vi vil gjerne samarbeide med deg for å realisere drømmen din.

 interiørarkitekter-&-arkitekter-sukhi

Sukhi jobber tett sammen med interiørarkitekter og arkitekter på flere måter. Vi prøver så godt vi kan å være behjelpelige. For eksempel tilbyr vi en spesiell 10% rabatt på kjøp over 4000 NOK. Ønsker du fargekart eller prøver? Vi sender dem gjerne til deg.

Hvis du ønsker designhjelp, kan våre in-house tekstildesignere samarbeide med deg. Uansett hva slags hjelp du trenger, kan vi tilby kompetanse og bistand.

Komponer ditt eget teppe

Et teppe har både en praktisk og en estetisk funksjon. Det skal plasseres i et rom og passe til en stil og en anledning. Hos Sukhi kan vi tilpasse størrelser og farger etter ønsker og behov. Du har også muligheten til å komponere ditt eget teppe.

De dyktige håndverkerne som lager teppene våre tilpasser med glede det de lager. Vi har laget skreddersydde tepper for mange forskjellige formål, blant annet for luksusboliger, eksklusive hoteller og restauranter.

Du kan være trygg på at sluttproduktet vil leve opp til, eller overgå, kundens forventninger.

 interiørarkitekter-&-arkitekter

Ønsker du inspirasjon?

Da foreslår vi at du tar en titt på Inspiration sidene våre. Send oss gjerne en e-post hvis du vil ha mer informasjon.Vi vil prøve så godt vi kan å hjelpe deg, uansett hva du måtte lure på. Merk: Rabatter må godkjennes før kjøp.