Lilamaya

* Påkrevde felt

Availability: På lager

Butikkpris: kr 5 116,80

Pris: kr 3 837,60

Salgspris: kr 2 558,40

+ gratis frakt

Beskrivelse

Detaljer

Lilamaya er et svært oppløftende teppe. Vi liker å kalle det både morsomt og lekende, og dette strikkede ullteppet vil virkelig få opp humøret! Vi elsker den spreke grønne fargen og den svarte ulla i Lilamaya-teppet.

Disse teppene er også luksuriøse, samtidig som de ønsker å bli godt brukt. Det er med andre ord bare å gjøre de til en del av ditt daglige liv.

Som nevnt ønsker teppet å bli godt brukt, og de tåler mye trafikk. På grunn av dette kan du legge Lilamaya-teppet ditt i nesten hvilket-som-helst rom i huset. Det vil alltid være klart for mer, og trenger minimalt med stell for å holde på verdien. Lilamaya-teppet vil vare livet ut.

Vi bruker bare verdens flotteste ull og har et sterkt fokus på teknikker og prosesser som er Fair Trade. Sukhi kan fortsatt tilby deg tepper av den aller beste kvalitet, og det er viktig for oss at alle vinner når du kjøper et teppe fra oss. Håndverkerne vinner, og det gjør du også.

Type:Strikkede ulltepper
Materiale:100% Ull
Produksjon:Håndlaget
Produksjonstid:Ca 4 uker
Opprinnelse: Nepal
Høyde: 2cm
Spørsmål?:[email protected]

Om strikkede ulltepper

Om våre ‘chunky’ ulltepper og strikkede ulltepper

Ser du etter noe skikkelig koselig og mykt? Da kommer du til å like våre chunky og strikkede ulltepper. De er laget av verdens fineste og mykeste ull fra New Zealand. En av grunnene til at strikkede ulltepper har blitt så populære er at de er litt uvanlige, og folk elsker tepper og ting som skiller seg ut. Disse teppene er laget ved hjelp av en tradisjonell og gammel teknikk, som bidrar til disse koselige og gode teppene. Vi i Sukhi mener at disse teppene er skikkelige hyggetepper!
Mer: