• OM OSS
  • HJELP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • IDÉER
Om ‘chunky’ ulltepper og strikkede ulltepper

Ser du etter noe skikkelig koselig og mykt? Da kommer du til å like våre chunky og strikkede ulltepper. De er laget av verdens fineste og mykeste ull fra New Zealand.

En av grunnene til at strikkede ulltepper har blitt så populære er at de er litt uvanlige, og folk elsker tepper og ting som skiller seg ut. Disse teppene er laget ved hjelp av en tradisjonell og gammel teknikk, som bidrar til disse koselige og gode teppene. Vi i Sukhi mener at disse teppene er skikkelige hyggetepper!

Mer om hygge, eller ‘kos’ som vi sier i Norge

Hygge og kos er ord som ofte er brukt i Skandinavia, uten at det finnes noen engelsk oversettelse for dem. Ordene beskriver den gode følelsen vi alle kjenner til, og handler om å ha det komfortabelt, å være varm og god, og å virkelig kose seg! Selv på norsk så er ordene vanskelig å forklare.

La oss ikke glemme at de skandinaviske landene er noen av de lykkeligste i verden!

Historien bak teppene våre

Bare det beste av det beste blir brukt til teppene våre her hos Sukhi. Teppene våre er ikke masseprodusert, og hvert teppe tar rundt 4 uker å fullføre. Dette er fordi alle teppene våre er fullstendig håndlagde av våre håndverkere.

Sukhi sine tepper blir levert rett til døren din, og vi har ingen mellommenn å tenke på. Dette lar oss tilby deg mer fleksibilitet og valgmuligheter, og du vil kunne velge blant utallige kombinasjoner av farger og størrelser.

Våre ulltepper er kunstverk

Chunky ulltepper og strikkede ulltepper gir umiddelbart varme og en kunstnerisk sjarm til et rom. De gjør ethvert hjem mer umiddelbart koselig, og vi elsker at de fungerer i alle typer rom. Vi har også kunder som henger teppene på veggen.

Vi har alternativ for å få teppet ditt fullstendig skreddersydd, gjennom mange valgmuligheter og vår helt egen tekstildesigner. Hun elsker å dele sine designråd, så vi anbefaler deg til å spørre om du skulle ha noe du lurer på! Hva er forskjellen mellom chunky ulltepper og håndknyttede tepper?

Begge er svært gode valg, og flotte representasjoner av de fantastiske håndverkerne våre i Nepal. Nedenfor så sammenligner vi de to teknikkene!

Chunky ulltepper

Disse teppene er mye tykkere enn våre håndknyttede tepper. Det er dette som gjør at vi kaller dem ‘chunky’. Garnet vi bruker er svært tykt, og dette er svært tydelig med disse teppene. Du kan se hver eneste maske.

Et sånt teppe skiller seg ut, og synes godt i et rom. De utstråler varme, mykhet og kos, uansett hvilket rom du velger å ha teppet i.

Håndknyttede tepper

Våre håndknyttede tepper er også laget av den fineste ull, og hovedforskjellen er at disse teppene er knyttet mye tettere sammen. De er også tovet, noe som gjør de mer varige enn de mykere chunky teppene.

Håndknyttede tepper tar mye mer tid og krefter å lage, og våre håndverkere er avhengige av svært store strikkepinner. Vi er stolte over våre tålmodige håndverkere, da det tar lang tid for å få det perfekt.

Sukhi sine håndknyttede tepper elsker å bli tråkket på. Det er bare å tråkke i vei på disse teppene, de varer lenge!