Om Sukhi

Sukhis mål er ganske enkelt. Vi ønsker å levere håndlagede tepper av meget høy kvalitet.

På nepali, det offisielle språket i Nepal, betyr sukhi glede. Kundene våre forteller oss ofte at teppene gir dem glede. De som kjøper tepper fra Sukhi, vet at de får et flott, håndlaget teppe direkte fra håndverkeren som laget det.

om-sukhi

Vi holder prisene nede

Fordi vi jobber direkte med håndverkerne som lager teppene, kan vi holde prisene lave. Vi har ikke utgifter til lager, fysiske butikker eller mellommenn å forholde oss til. Bare vakre tepper.

Teppene våre kan tilpasses

Teppene våre blir først laget etter at de er bestilt. Derfor er det veldig enkelt å tilpasse dem. Fortell oss hvordan du vil ha teppet ditt. Vi lytter! Har du lurt på hvordan vi velger navn på teppene? Vi oppkaller dem etter teppemakerne som lager dem!

om-sukhi-nepal

Vi sørger for gode arbeidsforhold

Vi synes de dyktige håndverkerne som lager Sukhi-tepper fortjener bra lønn og gode arbeidsforhold. Når du kjøper fra oss, får du et vakkert teppe og kan være sikker på at teppemakeren som laget det blir behandlet rettferdig. Du bidrar til å støtte bærekraftig utvikling i lokalsamfunn.

Vi svarer gjerne på spørsmål, og vi setter stor pris på tilbakemeldinger. Ikke nøl med å spørre oss om teppene våre, hvordan de kan tilpasses eller andre ting du måtte lure på.

Takk,

Hilsen Sukhi teamet