• OM OSS
  • HJELP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • IDÉER
Om ull- og filttepper fra India

Sukhi har fantastiske ull- og filttepper fra India. Vi tilbyr et stort utvalg av farger, mønstre og stiler.

ull- og filttepper fra India-sukhi

Dyktige håndverkere gjør alt arbeidet for hånd. De bruker ukevis på å knytte hvert teppe. Hvert teppe er unikt, og det er mønstre og farger for enhver smak! Sukhi tepper fra India er laget av ull av aller beste kvalitet. Alle teppene går gjennom en grundig kvalitetssjekk før de blir sendt til kunden. Sukhi er ansett som en ledende leverandør av håndvevde tepper fra India.

Hvorfor investere i et håndvevet Sukhi teppe?

Det er mange gode grunner til å investere i et håndlaget Sukhi teppe. For du første vil du eie et lunt og vakkert unikt stykke brukskunst du vil ha glede av. Dessuten er våre håndvevde tepper svært holdbare. De vil vare i generasjoner. Du kan være sikker på at teppet vil bli et arvestykke barna dine vil sette pris på å overta etter deg. Vi har syv kolleksjoner håndlagede tepper fra India. Du kan lese mer om dem under.

1. Filttepper

Filting av ull, eller toving, er sannsynligvis verdens eldste tekstilteknikk. Filt er et tykt tekstil av dyrehår eller ull som er presset tett sammen så det filtrer seg til et svært kompakt og varmeisolerende stoff. Vi elsker disse vakre og lune teppene av utskåret filt. De er moderne og trendy. De er luksuriøse og originale. Filttepper gir friskhet og karakter til ethvert interiør, og den myke ullen er varm og innbydende. Hvor er filtteppene våre laget? De er håndknyttet i India av flak av filtet ren, ny ull fra New Zealand. Hvert teppe er laget av en kombinasjon av mange forskjellige flak. Arbeidet med å knytte disse teppene er møysommelig, og resultatet er vakkert og elegant. Ullen som brukes i disse teppene er nøye utvalgt av Sukhi. Vi sørger for at den er av aller beste kvalitet. Det gir teppene det spesielle utseendet, den deiligefølelsen og holdbarheten som kjennetegner Sukhi-tepper. Dessuten er teppene våre miljøvennlige.

filttepper

2. Tovet teppe

Sukhis tepper av tovet ull er laget av ren, ny ull fra New Zealand. Du vil se at teppet ser ut som om det inneholder fargerike småstein. Det er fordi ullen er håndfarget, det er forskjellig tykkelse på filtstrimlene, og dette gjøre at de tar opp forskjellig mengde fargestoff. Disse teppene blir laget i India, og er virkelig et møysommelig arbeid. Håndverkerne våre jobber i flere uker på hvert teppe, og sluttresultatet er praktfullt. Disse teppene kommer i syv unike fargekombinasjoner. Det skulle være enkelt å finne en farge som er perfekt for ditt hjem. Teppene passer like godt inn i moderne interiør som i en klassisk setting. Du vil elske disse tette tepper. De er ikke bare varme, de gir interiøret både friskhet og karakter. Fargekombinasjonene er spennende og fulle av liv. Sluttresultatet er virkelig oppsiktsvekkende. Det er deilig å sette føttene på et mykt og varmt tovet teppe. Med disse teppene vil du glede deg over både teksturen og fargene.

tovet teppe

3. Steintepper

Er dette teppet virkelig laget av ekte steiner? Det kan se slik ut, men Sukhi steintepper er laget av 100% ull. Og vi bruker kun den mykeste ullen fra New Zealand, i topp kvalitet. Det merkes på resultatet. Disse teppene ser ut som ekte svaberg, og kundene våre elsker dem. Men når du trår på dem, vil du kjenne at de er myke og varme. Dette er en perfekt måte å bringe landskapet inn i hjemmet ditt, og knytte ute- g innemiljø sammen. Det er en spennende tilnærming til interiørdesign! Steinteppene kommer i vakre, naturlige grå, brune og hvite fargetoner. Dette gjøre Sukhis steintepper perfekte for rom hvor du ønsker litt nøytrale farger. Teppene har en kompleks struktur som gir dem dybde. Ikke bli overrasket hvis gjestene dine begynner å føle på teppet ditt. De ønsker å sjekke om det virkelig er laget av stein!

steintepper-sukhi

4. Løkketepper

Vil du ha et lunt og varmt teppe å sette føttene på? Ønsker du den helt spesielle mykheten som bare ull kan gi? Varmere tepper enn disse skal du lete lenge etter. Og de er svært slitesterke. De tåler all slags bruk. Løkketeppene er laget av filt av ull fra New Zealand. Tykke filtstrimler blir foldet svært tett, og på den måten oppstår det mange tette bobler. Sluttresultatet er et usedvanlig komfortabelt og varmt teppe. Teppene er rektangulære og lages i seks forskjellige farger. Velg mellom hvitt, svart, grått, elfenben, kamel og brunt. Disse nøytrale nyansene komplementerer det naturlige utseendet og den organiske følelsen disse teppene gir. Du kan legge et løkketeppe omtrent hvor som helst i hjemmet ditt. Uansett hvor dette teppet befinner seg, vil det bli lagt merke til.

løkketepper-sukhi

5. Flettede filttepper

De flettede filtteppene våre, som er laget i India av 100 % ull, er helt spesielle. Hvorfor er filt så spesielt? Filting er en teknikk som gjør ullen tettere, mer slitesterk og fuktighetsbestandig. Så blir den filtete ullen varsomt flettet til et nydelig teppe.

Sukhis flettede filttepper kommer i seks vakre farger. Kunsthåndverkerne våre farger dem for hånd. Og størrelsen kan tilpasses kundens ønske. Et flettet filtteppe er praktisk, men samtidig luksuriøst.

Flettede-filttepper

6. Flettede ulltepper

Tenk om lykke var laget av ull? Den ville gi deg en stor, varm klem. Den ville minne deg om den håndstrikkede genseren du var så glad i. Dette er noen av assosiasjonene vi får når vi tenker på de flettede ullteppene våre.

Disse tykke, varme teppene er håndvevet av ull. De er skapt for å kjennes utrolig myke. Hygg deg med den koselige stemningen disse ullteppene skaper. Fra håndverkerne våre til en lun plass i hjemmet ditt.

Hvert eneste flettede ullteppe er unikt. Velg mellom tre vakre farger De kan tilpasses slik du vil!

løkketepper-flettede-ullttepper

7. Flatvevede tepper

Flatvevede tepper skiller seg ut fra andre tepper. Det er flere grunner til at disse tradisjonelle indiske teppene er så unike.

For det først blir de vevet i stedet for å knyttes. Dette gir et helt spesielt teppe. Mønsteret kan sees fra begge sider.

Flatvevede tepper loer ikke. Lo er ullhår som slites av knyttede tepper. Hva betyr dette for deg? Du får et teppe som er virkelig flatt. Møbler kan lett trekkes rett over det. De flettede teppene fører også til mindre støv.

Sukhis flatvevede tepper kommer i fire farger. Få dem tilpasset etter dine ønsker!

filtepper