• OM OSS
  • HJELP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • IDÉER
Om ullkuletepper

Har du lyst på et helt fantastisk ullkuleteppe? Våre er håndlaget av teppemakere i Nepal. Sukhi gir disse håndverkerne en mulighet til å markedsføre de vakre teppene sine. Vi er et fantastisk team som jobber sammen mot felles mål.

om ullkuletepper

Laget med kjærlighet

Hvert teppe er satt sammen av tusenvis av små, håndlagede filtkuler. Teppene er rektangulære eller runde, og finnes i et hav av forskjellige farger. Ingen tepper er helt like, så du kan være sikker på at ditt teppe er helt unikt. Det eneste materialet som brukes i disse teppene er 100% ren ull fra New Zealand. Når du har sett og følt et av teppene våre, vil du raskt skjønne at det er ingen ting som kan måle seg.

Sukhis fremgangsmåte

Når du handler hos Sukhi, er det en ting du kan være trygg på. Du får teppet ditt direkte fra teppemakeren som laget det. Vi har fjernet mellommenn og dyre forhandlere.Vi selger bare på nett, og unngår derved utgifter til kostbare lokaler eller butikker. Det betyr at prisene våre er mye lavere enn de du finner andre steder.

vart-team-i-nepal-sukhi

Rettesnor for rettferdig handel

Vi har to verksted i Nepal. Hvor mye tjener den personen som laget teppet ditt? Mellom to og tre ganger gjennomsnittlig lønn i regionen. Det er fordi vi legger stor vekt på rettferdig handelspraksis. Hver av medarbeiderne våre i;Nepal har sin egen historie. Vi er stolte over å kunne bidra til å gi disse kvinnene muligheten til et bedre liv. De kan tjene penger til å forsørge seg selv og familien mens de gjør en jobb de elsker.

Møt Hira, Rita og Mina

Ta deg tid til å se en kort video om tre av teppemakerne våre i Nepal: Hira, Rita og Mina. Hør dem dele sine egne historier med egne ord. Når du kjøper et ullkuleteppe fra Sukhi,

bidrar du direkte til å gi kvinner som dem hjelp til selvhjelp, på deres egne premisser.

Vi forelsket oss i kunsthåndverket og tradisjonen bak ullkuletepper. Vårt mål er å bevare og videreutvikle denne tradisjonen.Vi tror du snart vil forst%S3