• OM OSS
  • HJELP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • IDÉER
Retur og refusjon

Returnering- og tilbakebetalingspolicy

Sukhi er veldig opptatt av at kundene er fornøyde, og vi håper at du er veldig fornøyd med ditt kjøp!

Ordre av ordinære varer

Her er hovedregelen. Vi vil bare at du skal kjøpe et teppe hvis du virkelig elsker det. Men hvis du av en eller annen grunn ikke er hundre prosent fornøyd med teppet ditt så kan du returnere det innen 14 dager, og motta full tilbakebetaling. Vi kommer til og med til å betale frakten for deg. Vennligst kontakt oss dersom du ønsker å returnere ditt teppe, slik at vi kan organisere dette for deg.

Skreddersydde ordre

Skreddersydde ordre kan ikke returneres. Hvis du ønsker å kansellere en bestilling på et skreddersydd produkt må du gjøre dette innen 2 arbeidsdager fra den dagen du bestilte varen.

Lagersalgtepper

Alle bestillinger i vårt Sukhi lagersalg er endelige. Dette betyr at de ikke kan returneres. Det er svært usannsynlig, men om du skulle oppleve at teppet ditt har mangler eller feil, vennligst kontakt oss innen 5 dager etter du mottar teppet. Vi vil hjelpe deg.

Kvalitetsproblemer

Hvis en uheldig situasjon skulle forekomme, og ditt teppe kommer frem med skader, vennligst kontakt oss med en gang. Vi vil jobbe raskt med å ordne dette problemet for deg. 

Sørg for at du gir beskjed innen 5 arbeidsdager fra den dagen du mottok din vare. Vennligst behold innpakningsmaterialet i tilfelle leverandøren må kikke på pakken i løpet av denne prosessen.