• OM OSS
  • HJELP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • IDÉER
Slik lages patchwork tepper

I Tyrkia er det en gammel tradisjon å lage tepper for hånd. Vi er glad over å kunne bidra til å opprettholde og utvikle denne tradisjonen.

lages-a-hamp-tepper-sukhi

Slik blir teppet til

Det første trinnet er å finne gamle tepper av høy kvalitet fra regionen. Deretter starter arbeidet med å nøytralisere de gamle fargeneNår dette er gjort, vasker vi teppene grundig med såpe til de er helt rene, og skyller dem. Deretter tørkes teppene i solen. De fargenøytrale teppene blir gjenfarget med en ny farge. Så vasker og skyller vi dem grundig en gang til, og de gjenfargede teppene blir på ny tørket i solen Neste trinn er å skjære dem i biter. Bitene blir satt kunstferdig sammen og merket. Nå er teppet klart til å sys sammen for hånd. Det er nå vi kan se det nye patchworkteppet begynne å ta form. Når bitene er sydd sammen, blir teppet montert på et slitesterkt bakstykke av ren bomull og kantet for hånd. Før teppet blir sendt til kunden, foretar Sukhi en grundig kvalitetskontroll for å sikre at alt er som det skal. .

Teppet sendes hjem til deg

Så er teppet klart, bare det siste trinnet gjenstår.Vi sender patchwork teppet hjem til deg. Omhu er en viktig del av hvert trinn. Hvert trinn i fremstillingen av et Sukhi patchwork tepper blir gjort for hånd. Håndvevet, håndfarget og håndsydd - disse teppene er unike kunstverk.  Når du kjøper er håndlaget patchwork teppe fra Sukhi, vet du at teppet ditt kommer direkte fra menneskene som har laget det. Og du vet at du bidrar til å bevare en eldgammel tradisjon.Vi er veldig glad over å kunne være en del av dette.