• OM OSS
  • HJELP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • IDÉER
Sukhi kvalitet

Sukhi er ikke bare opptatt av utseendet. Vi går i dybden, for å skape noe du vil verdsette. Kombinasjonen av materialer, teknikker og tradisjoner fører til et spesielt teppe.

lage-et-ullkuletepper-sukhi

Materialene våre

Håndverkerne våre bruker kun materialer av høyeste kvalitet. Kundene elsker de giftfrie og allergifrie materialene vi bruker, blant annet ren ull. For eksempel blir filtkuleteppene våre laget av 100 % ren ull fra New Zealand av høy kvalitet. Kun én farge brukes per filtball. Dette gjør fargene holdbare.

runde-ullkuletepper-sukhi

Høy grad av integritet

Vi vet at andre teppemakere ofte prøver å redusere kostnader. Vi synes de gjør det på feil måte. De fyller filtkulene med materialer av dårlig kvalitet. Mange selger Beni Ourain-tepper med 50 % færre knuter. Produksjonskostnadene deres blir lavere fordi de bare bruker halvparten så mye ull. Det går ut over sluttresultatet. Det er mange tvilsomme måter å redusere produksjonskostnader på når man lager tepper. Sukhi gjør aldri dette. Forskjellene er ofte ikke synlige på bilder på nettsteder. Men stol på oss. Når du får det nye teppet levert hjem til deg, vil du merke forskjellen.

sukhi-kvalitet-autentisk-beni-ourain-teppe

Autentiske produkter

Vi respekterer tradisjoner og tidløs håndverkskunst. Derfor lager og selger vi kun originale tepper. Det selges mange etterligninger av dårlig kvalitet. De kommer fra land som Kina. Vi respekterer tradisjoner. Berber-teppene våre kommer rett fra Atlasfjellene i Marokko. De er oppkalt etter Beni Ourain-stammen som lager dem. Filtkuleteppene våre kommer rett fra Nepal.

kvalitet-autentisk-beni-ourain-teppe

Vi sørger for resultat du vil elske

Mange av håndverkerne våre foretrekker å arbeide hjemmefra. Vi støtter dem underveis og gir dem grundig opplæring. Før et teppe sendes av sted, gjennomfører vi grundig kvalitetskontroll. På den måten kan vi garantere at du får et teppe av høy kvalitet. Denne tilnærmingen fungerer utmerket. Den gir oss mulighet til å skape arbeid for håndverkere på avsidesliggende steder. Sluttresultatet er førsteklasses kvalitet.

slik-lages-ullkuletepper