• OM OSS
  • HJELP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • IDÉER
Vårt team i India

Sukhis team i India består av kardere, spinnere og vevere. Sammen lager de teppene våre, helt for hånd. Håndverket deres er tuftet på gamle tradisjoner. De bruker de samme teknikkene som forfedrene deres har brukt i generasjoner.

ull og filttepper India

Noe som skiller det indiske teamet vårt fra team i andre deler av verden, er at det er menn som lager teppene våre. Disse håndverkerne bor i Bikaner, i den nordvestlige delen av Rajasthan. I denne regionen er teppemaking er mannsdominert tradisjon. Disse talentfulle håndverkerne sikrer god håndverksmessig utførelse og gjør hvert eneste teppe helt spesielt. Hvert teppe er et kunsthåndverk.

Bare naturlige materialer

Vi bruker utelukkende naturlige materialer som vi behandler med omhu under fremstillingen. På den måten beholder ullen sine fantastiske egenskaper.

Rettferdig lønn

De dyktige håndverkerne våre fortjener en rettferdig lønn. Sukhi gir dem dette.

Vi betaler håndverkerne som jobber for oss 2-3 ganger gjennomsnittlig lønn i regionen. Sammenlignet med lokale forhold har de derfor en relativt høy levestandard, kan forsørge familiene sine og betale skolegang for barna sine.

Håndverkerne våre forteller oss også at det betyr mye for dem at den håndverksmessige dyktigheten deres er anerkjent utover lokalsamfunnet. De er stolte over at teppene deres er etterspurt og har verdi for kunder over hele verden.

De fleste av våre indiske håndverkere har bare noen få års skolegang. De verdsetter den opplæringen vi tilbyr på arbeidplassen.Vi hører ofte fra våre håndverkere at de er stolte over å jobbe for oss, og at det gir dem status.