• OM OSS
  • HJELP
  • Konto
  • Ønskeliste
  • KURV
  • IDÉER
Vårt team i Nepal

Vi er stolte over teamet vårt i Kathmandu, Nepal. Og vi elsker teppene de lager. Sukhi er glad over å kunne bidra til å bevare og utvikle denne lokale brukskunsttradisjonen.

vårt team i nepal ullkuletepper

Her er litt informasjon om teamet vårt: Håndverkerne som lager teppene våre sier at det er tre viktige grunner til at de liker jobben sin: 1. De har fleksibilitet 2. De tjener 2 til 3 ganger mer enn gjennomsnittet i regionen 3. De er stolte over arbeidet de utfører. De fleste som jobber for oss har ingen formell utdannelse. Når de arbeider for Sukhi, får de opplæring på jobben og en rettferdig lønn.

 

Våre verksted i Kathmandu

Hos Sukhi vil du aldri finne verksted med mennesker presset sammen i trange lokaler. Det er to små Sukhi-verksteder i Kathmandu. Vi ansetter håndverkere som bor innen gangavstand fra verkstedene. Ofte kan de jobbe hjemmefra mens de passer på barna sine. Når en teppemakerske er ferdig med å lage et teppe hjemme hos seg selv, leverer hun det til et av verkstedene våre i Kathmandu.

Hvem har laget teppet ditt?

Omtrent halvparten av teamet vårt i Nepal jobber med å lage filtkuler. Den andre halvparten lager selve teppet. Noen få teammedlemmer har ansvar for ting som opplæring, kvalitetskontroll, veiledning og innsamling av tepper. Når en teppemakerske er ferdig med å lage et teppe, blir navnet hennes skrevet på en lapp som festes til teppet. Hvis du vil, kan du til og med kontakte henne! Hvis du ønsker å sende henne en e-post for å takke henne for alt arbeidet hun har lagt ned i å lage teppet, så gjør gjerne det. Vi garanterer at teppemakersken vil sette stor pris på å høre fra deg!